8 jaar garantie op uw Pelgrim apparatuur!

Garanties

Gratis acht jaar garantie bij aankoop van 4 Pelgrim apparaten, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie.

Moderne keuken met Pelgrim appartuur in zwarte kastenwand en wit kookeiland, ASWA Keukens

Pelgrim is een Nederlands merk dat al negentig jaar bestaat. Het staat bekend om het combineren van degelijke, Hollandse kwaliteit met een eigentijdse, trendy uitstraling. Daarnaast zijn aspecten als service en garantie belangrijke elementen binnen de Pelgrim organisatie. Als onderdeel van ATAG Nederland B.V. biedt Pelgrim een perfecte service en een unieke garantie. Lees hier alles over de garantiesoorten, die je ontvangt na aankoop van Pelgrim keukenapparaten!

G8: unieke 8 jaar garantie!
Wanneer je in één koop minstens vier Pelgrim inbouwapparaten aankoopt, ontvang je na registratie maar liefst acht jaar garantie, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Indien de kraan als vijfde apparaat in deze koop zit, ontvang je ook op de kraan acht jaar garantie. Voor de resterende zes jaar betaal je slechts de voorrijkosten!

Vijf jaar garantie!
Wanneer je één tot drie Pelgrim inbouwapparaten of een kraan aankoopt, ontvang je vijf jaar garantie, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende drie jaar betaal je slechts de voorrijkosten!

Om de vijf of acht jaar garantie te ontvangen, dien je de nieuwe Pelgrim inbouwapparaten binnen 30 dagen na aankoop te hebben geregistreerd. Dit kan via de speciale servicewebsite of telefonisch (0900) 55 50 003 (€ 0,25 pm). Door het registreren van de keukenapparaten, kan Pelgrim je sneller én directer van dienst zijn wanneer dit nodig is! Voor meer informatie kun je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom.

Is de keuken die je bij ASWA Keukens hebt gekocht al gemonteerd en heb je deze niet geregistreerd binnen de door de leverancier gestelde termijn? Neem dan contact op met de serviceafdeling van ASWA. Wij zorgen er dan voor dat de garantie wordt gerespecteerd.

Voor meer informatie en voorwaarden kun je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK