Acht jaar garantie op uw Pelgrim apparatuur!

Garanties

Gratis acht jaar garantie bij aankoop van 4 Pelgrim apparaten, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie.

Acties_acht jaar garantie_pelgrim

Pelgrim is een Nederlands merk dat al negentig jaar bestaat en bekend om het combineren van degelijke, Hollandse kwaliteit met een eigentijdse, trendy uitstraling. Daarnaast zijn aspecten als service en garantie belangrijke elementen binnen de Pelgrim organisatie. Als onderdeel van ATAG Nederland B.V. biedt Pelgrim een perfecte service en een unieke garantie. Lees hier alles over de garantiesoorten, die u ontvangt na aankoop van onze keukenapparaten!

G8: unieke 8 jaar garantie!
Wanneer u in één koop minstens vier Pelgrim inbouwapparaten aankoopt, ontvangt u na registratie maar liefst acht jaar garantie, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Indien de kraan als vijfde apparaat in deze koop zit ontvangt u ook op de kraan acht jaar garantie. Voor de resterende zes jaar betaalt u slechts de voorrijkosten!

Vijf jaar garantie!
Wanneer u één tot drie Pelgrim inbouwapparaten of een kraan aankoopt, ontvangt u vijf jaar garantie, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende drie jaar betaalt u slechts de voorrijkosten!

Om de vijf of acht jaar garantie te ontvangen, dient u de nieuwe Pelgrim inbouwapparaten binnen 30 dagen na aankoop te hebben geregistreerd. Dit kan via de speciale servicewebsite of telefonisch (0900) 55 50 003 (€ 0,25 pm). Door het registreren van uw keukenapparaten, kan Pelgrim u sneller én directer van dienst zijn wanneer dit nodig is! Voor meer informatie kunt u terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom.

Is uw keuken die u bij ASWA Keukens heeft gekocht al gemonteerd en heeft u zich niet geregistreerd binnen de door de leverancier gestelde termijn, neem dan contact op met de service-afdeling van ASWA. Wij zorgen er dan voor dat uw garantie wordt gerespecteerd.

Voor meer informatie en voorwaarden kunt u terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).