SieMatic Pure houten greeploze keuken met floatingspaces, ASWA Keukens

Keukenstijlen

Wat is jouw keukenstijl?

Van modern tot klassiek en industrieel: iedereen voelt zich thuis in een ander interieur. Laat je inspireren door de populairste keukenstijlen en interieur trends van dit moment en ontdek welke keukenstijl bij jou past. De verschillende stijlen zijn goed met elkaar te combineren, sommige stijlelementen zie je dan ook vaker terugkomen. 

Moderne keuken

Een moderne keuken staat bekend om haar strakke lijnen en het gladde design. Vaak wordt er gedacht aan witte hoogglans keukenfronten met een donker blad, maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden.

BEKIJK DEZE stijl

SieMatic Classic witte greeploze keuken, ASWA Keukens

Klassieke keuken

Kenmerkend voor de klassieke keuken is elegantie en statigheid. Het is een tijdloze stijl die al eeuwenlang wordt doorgevoerd. Steeds vaker wordt het met moderne elementen gecombineerd waardoor er een vernieuwende klassieke stijl is ontstaan.

BEKIJK DEZE STIJL

Unieke villa in de bossen The Art of Living, ASWA Keukens

Industriële keuken

Een stoere look ontstaan uit natuurlijke elementen zoals beton, hout en roestvrijstaal: dat is een industriële keuken. Deze keukens halen hun inspiratie uit het bruisende leven in de stad. Dit zorgt ervoor dat de keukens meegaan met de trendontwikkelingen waardoor jouw keuken perfect bij jouw levensstijl zal gaan passen.

BEKIJK DEZE STIJL

Keukenblad marmer Eggersmann keuken, ASWA Keukens

Luxe keuken

Een exclusief keukendesign staat centraal bij de luxe keuken. Met oog voor details zijn de keukens met de meest luxe en exclusieve materialen afgewerkt. Ook aan het keukenontwerp wordt veel aandacht besteed. Passend bij de wensen en de beschikbare ruimte wordt er een uniek ontwerp neergezet.

BEKIJK DEZE STIJL

SieMatic Classic keuken wit met kaderdeur, ASWA Keukens

Landelijke keuken

Een landelijke keuken wordt vaak geassocieerd met gezelligheid en warmte. Dit wordt bereikt door het gebruik van natuurlijke en robuuste materialen. In tegenstelling tot een moderne keuken zijn deze keukens wat losser en rustieker.

BEKIJK DEZE STIJL

SieMatic Pure wit keukeneiland met houten wand en FloatingSpaces, ASWA Keukens

Greeploze keuken

Een echte trend in de keukenwereld is een greeploze keuken. Gekenmerkt door de minimalistische uitstraling zorgt het voor een strakke look. Zelfs apparatuur kan tegenwoordig greeploos worden weggewerkt.

BEKIJK DEZE STIJL

Donker kookeiland met rvs keukenblad en onderbouw oven, Klantervaring ASWA Keukens

Keuken met kookeiland

Een keuken met kookeiland wordt geassocieerd met sfeer en gezelligheid. Veelal wordt een eiland geplaatst in een ruimte die verbonden staat met de eetkamer en/of woonkamer. Hierdoor wordt de leefkeuken echt onderdeel van het huis. Het is daarom belangrijk om het kookeiland goed af te stemmen met de rest van het interieur.

BEKIJK DEZE STIJL

Moderne houten keuken met BORA kookplaat met afzuiging, ASWA Keukens

Compacte keuken

Ook voor een compacte keuken kunnen wij een passend keukenontwerp maken. Door de jarenlange ervaring kunnen wij binnen elk budget een droomkeuken realiseren. Een kleine keuken is niet gebonden aan een stijl. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om zowel de moderne als de landelijke stijl in een compacte keuken te realiseren.

BEKIJK DEZE STIJL

Wit hoogglans keukeneiland met wit keukenblad The Art of Living, Klantervaring ASWA Keukens

Hoogglans keuken

Modern, tijdloos, minimalistisch en strak; dat past bij een hoogglans keuken. Een hoogglans witte keuken is al jaren populair en dat is nog steeds zo. Dit zorgt ervoor dat een greeploze keuken een tijdloos karakter heeft waardoor je niet snel uitgekeken zal raken. Hoogglans gaat vaak samen met een moderne stijl maar wanneer je kiest voor een donkere kleur kan het ook wat klassieker ogen.

BEKIJK DEZE STIJL

Showroomkeuken hout met inductiefornuis, ASWA Keukens Dordrecht

Houten keuken

Al jaren lang zijn houten keukens een trend en ondertussen heeft dit materiaal bewezen dat het een tijdloze keuze is. Houten materialen zorgen vaak voor een warme en huiselijke uitstraling. De gezellige sfeer die wordt gecreëerd, zorgt ervoor dat je het liefst de hele tijd in de keuken bent.

BEKIJK DEZE STIJL

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je opzoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Klik op onderstaande link en plan direct je afspraak in. 

MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.