fbpx

Keuken inspiratie

Op zoek naar keuken inspiratie?

Van modern tot klassiek en industrieel, iedereen heeft een andere voorkeur voor het interieur waarin hij of zij zich thuis voelt. Het combineren van verschillende stijlen is goed mogelijk en sommige stijlelementen worden dan ook vaak herhaald. Op deze pagina ontdek je verschillende keukenstijlen en kun je keukeninspiratie opdoen. Welke keukenstijl past het beste bij jou?

Moderne keuken

Een moderne keuken staat bekend om haar strakke lijnen en het gladde design. Vaak wordt er gedacht aan witte hoogglans keukenfronten met een donker blad, maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden.

BEKIJK DEZE stijl

Klassieke keuken

Kenmerkend voor de klassieke keuken is elegantie en statigheid. Het is een tijdloze stijl die al eeuwenlang wordt doorgevoerd. Steeds vaker wordt het met moderne elementen gecombineerd waardoor er een vernieuwende klassieke stijl is ontstaan.

BEKIJK DEZE STIJL

Unieke villa in de bossen The Art of Living, ASWA Keukens

Industriële keuken

Een stoere look ontstaan uit natuurlijke elementen zoals beton, hout en roestvrijstaal: dat is een industriële keuken. Deze keukens halen hun inspiratie uit het bruisende leven in de stad. Dit zorgt ervoor dat de keukens meegaan met de trendontwikkelingen waardoor jouw keuken perfect bij jouw levensstijl zal gaan passen.

BEKIJK DEZE STIJL

Luxe moderne gouden keuken The Art of Living, Klantervaring ASWA Keukens

Luxe keuken

Een exclusief keukendesign staat centraal bij de luxe keuken. Met oog voor details zijn de keukens met de meest luxe en exclusieve materialen afgewerkt. Ook aan het keukenontwerp wordt veel aandacht besteed. Passend bij de wensen en de beschikbare ruimte wordt er een uniek ontwerp neergezet.

BEKIJK DEZE STIJL

Zwarte keuken kookeiland, SieMatic Pure, ASWA Keukens

Zwarte keuken

Ontdek de populairste trend in de keukenwereld: de zwarte keuken. Of je nu houdt van een modern, landelijk, klassiek of industrieel design, een zwarte afwerking kan altijd! Daarnaast is het super gaaf om zwarte kleuren te combineren met natuurlijke elementen, zoals hout, beton en rvs. 

BEKIJK DEZE STIJL

Klantervaring v. Dijk Emst, ASWA Keukens (2)

Landelijke keuken

Een landelijke keuken wordt vaak geassocieerd met gezelligheid en warmte. Dit wordt bereikt door het gebruik van natuurlijke en robuuste materialen. In tegenstelling tot een moderne keuken zijn deze keukens wat losser en rustieker.

BEKIJK DEZE STIJL

Luxe Keukeneiland met greeploze lades en dik werkblad The Art of Living, ASWA Keukens

Greeploze keuken

Een echte trend in de keukenwereld is een greeploze keuken. Gekenmerkt door de minimalistische uitstraling zorgt het voor een strakke look. Zelfs apparatuur kan tegenwoordig greeploos worden weggewerkt.

BEKIJK DEZE STIJL

SieMatic SLX Pure hout kookeiland met glazen kasten, ASWA Keukens

Keuken met kookeiland

Een keuken met kookeiland wordt geassocieerd met sfeer en gezelligheid. Veelal wordt een eiland geplaatst in een ruimte die verbonden staat met de eetkamer en/of woonkamer. Hierdoor wordt de leefkeuken echt onderdeel van het huis. Het is daarom belangrijk om het kookeiland goed af te stemmen met de rest van het interieur.

BEKIJK DEZE STIJL

Compacte keuken

Ook voor een compacte keuken kunnen wij een passend keukenontwerp maken. Door de jarenlange ervaring kunnen wij binnen elk budget een droomkeuken realiseren. Een kleine keuken is niet gebonden aan een stijl. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om zowel de moderne als de landelijke stijl in een compacte keuken te realiseren.

BEKIJK DEZE STIJL

Wit hoogglans keukeneiland met wit keukenblad The Art of Living, Klantervaring ASWA Keukens

Hoogglans keuken

Modern, tijdloos, minimalistisch en strak; dat past bij een hoogglans keuken. Een hoogglans witte keuken is al jaren populair en dat is nog steeds zo. Dit zorgt ervoor dat een greeploze keuken een tijdloos karakter heeft waardoor je niet snel uitgekeken zal raken. Hoogglans gaat vaak samen met een moderne stijl maar wanneer je kiest voor een donkere kleur kan het ook wat klassieker ogen.

BEKIJK DEZE STIJL

SieMatic Pure houten keuken met hoogglans kasten, ASWA Keukens

Houten keuken

Al jaren lang zijn houten keukens een trend en ondertussen heeft dit materiaal bewezen dat het een tijdloze keuze is. Houten materialen zorgen vaak voor een warme en huiselijke uitstraling. De gezellige sfeer die wordt gecreëerd, zorgt ervoor dat je het liefst de hele tijd in de keuken bent.

BEKIJK DEZE STIJL

Duurzame keuken met Siemens keukenapparatuur, ASWA Keukens (2)

Duurzame keuken

Als jij het klimaat en de natuur belangrijk vindt bij het doen van jouw aankopen, dan helpen wij jou graag met het maken van groene keuzes voor jouw nieuwe keuken. Ontdek onze duurzame opties zoals gecertificeerd hout, energie- en waterbesparende apparaten en een ecovriendelijke kruidentuin. Samen kunnen we bijdragen aan een duurzame toekomst.

SLIM & DUURZAAM

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je opzoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Klik op onderstaande link en plan direct je afspraak in.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.