Nooit meer bukken bij het in- en uitruimen van uw vaatwasser?

- Nieuws

Nooit meer bukken bij het in- en uitruimen van uw vaatwasser? AEG tilt uw vaat letterlijk naar een hoger niveau!

AEG Comfortlift vaatwasser

Als afwassen al niet uw hobby was, dan zal het in- en uitruimen van de vaatwasser dat ongetwijfeld ook niet zijn. Steeds bukken voor die relatief zware items, is geen lolletje en erg belastend voor de rug. AEG erkende dit probleem en heeft de oplossing gevonden. Met de Comfortlift® vaatwasser uit de Mastery Range kunt u de onderste mand naar boven verplaatsen. Ontdek meer praktische keuken gadgets uit de AEG Mastery Range.

ComfortLift
Ontdek de meest innovatieve vaatwasser op de markt! AEG introduceert de ComfortLift. De eerste vaatwasser ter wereld die het onderste rek omhoog kan laten komen. Dankzij deze slimme technologie is bukken bij het in- en uitladen van de vaat voorgoed verleden tijd!

Het unieke ComfortLift systeem zorgt er namelijk voor dat uw glanzende vaat en kookgerei tot op een prettige werkhoogte worden gebracht. Zo kunt u efficiënter uitladen en effectiever de vaatwasser inruimen. Baanbrekend, maar toch eenvoudig en volledig ontworpen om u te helpen met de vaat. Dit maakt het dagelijks leven net wat makkelijker en houd u meer tijd over voor leuke dingen!

AEG
Het hoeft ons niet te verbazen dat AEG, wereldleider op het gebied van huishoudelijke apparaten, dit unieke Comfortlift systeem op de markt heeft gebracht. De filosofie is niet voor niks al ruim 100 jaar: perfect in vorm en functie.  Het innovatieve liftmechanisme dat het onderrek richting de gebruiker tilt, is bekroond met de IF Design Gold Award 2017 en heeft ook een gerespecteerde Red Dot Award in de wacht gesleept.

Wilt u graag meer weten over de AEG ComfortLift vaatwasser? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms! Download de MyAEGKitchen app in de Google play of in de Apple App store – voor heerlijke recepten en culinair kookinspiratie. Of neem een kijkje op ons youtube kanaal voor de lekkerste stoomoven recepten van AEG.

Lees ook:

(Bron: AEG)