AEG Keukenapparatuur matzwart, ASWA Keukens

AEG keukenapparatuur

AEG keukenapparatuur loopt voorop met slimme keuken gadgets die het koken leuker en makkelijker maken en ervoor zorgen dat je een restaurantwaardig diner op tafel kunt zetten. De kookprestaties worden naar een geheel nieuw niveau gebracht en werken op een bijzondere manier met je samen door bijvoorbeeld SenseCook of Hob2Hood. 

« Terug naar overzicht

AEG inductiekookplaat

Of je nu bakt, braadt of kookt, je hebt alles onder controle met de temperatuursensoren van de AEG SenseCook inductiekookplaten. Met het SensePro systeem werkt deze unieke kookplaat samen met een thermometer in je pan die aangeeft wanneer de gewenste kerntemperatuur is bereikt. Daarnaast is door SenseBoil overkoken voorgoed verleden tijd en door SenseFry bereik je altijd het juiste bakresultaat. Ontdek alles over SenseCook, SenseBoil, SenseFry en SensePro. Met de AEG ComboHob breng je koken tot een nog hoger level. Het efficiënte apparaat brengt de afzuigkap en inductiekookplaat samen in een ontwerp. Daarnaast heeft AEG All Black kookplaten in haar assortiment waarbij het bedieningspaneel komt oplichten op het moment dat je de kookplaat gaat gebruiken. 

 

AEG Koelkast CustomFlex met verstelbare deurvakken, Keukenapparatuur ASWA Keukens

AEG Koelkast

Met de CustomFlex koelkasten kun je de koelkast indeling naar smaak inrichten. Alle compartimenten zijn namelijk makkelijk te verplaatsen voor optimale opbergruimte. Zo is er altijd wel een AEG koelkast die bij jou past! Het opbergsysteem is een compleet aanpasbaar rek in de koelkastdeur, waardoor een grote variantie in ingrediënten vers bewaard kunnen worden ongeacht het formaat. Ideaal voor gezinsboodschappen.

AEG ComfortLift Vaatwasser, Keukenapparatuur ASWA Keukens

AEG ComfortLift vaatwasser

Om het in- en uitruimen van de vaatwasser eenvoudiger te maken, heeft AEG ComfortLift geïntroduceerd. Dit is de eerste vaatwasser ter wereld die dankzij de vernieuwde technologie zorgt dat de vaat bij het uitrijden vanzelf omhoog komt, ook met belading. Hierdoor is het mogelijk om zonder te bukken je vaatwasser in- of uit te ruimen. Dit apparaat wordt daarom veel gekozen in plaats van een vaatwasser op hoogte.

Ontdek alles over de AEG ComfortLift vaatwasser

AEG Keuken Gadgets, Keukenapparatuur ASWA Keukens

AEG duurzame keuze

Een van de doelstellingen van AEG is om duurzaam eten tot een eerste keuze te maken. Wanneer je aan duurzaam eten denkt, wordt er vaak gedacht aan het consumeren daarvan. Maar het kan ook betrekking hebben op het proces en bereiden van eten. Denk bijvoorbeeld aan de energiezuinige vaatwasser met AirDry-techonologie. Tijdens het drogingsproces gaat de deur van de vaatwasmachine automatisch 10 cm open. Hierdoor wordt de vaat op een natuurlijke manier gedroogd en wordt er bespaard op energiekosten.

 DUURZAME KEUZE

AEG keukenapparatuur, ASWA Keukens

AEG kookdemonstratie

Bij ASWA Keukens zijn er regelmatig kookdemonstraties van verschillende merken. Wil je graag een AEG  kookdemo bijwonen? Klik dan op onderstaande button en bekijk de eerstvolgende mogelijkheid. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om heerlijk te koken met de AEG combi-stoomoven. Tijdens deze kookdemonstratie ontdek je, onder begeleiding van chefkoks, nieuwe technieken en nieuwe smaken.

BEKIJK ALLE KOODEMO'S

AEG acties en garanties

Er staan nieuwe acties voor jouw klaar! Profiteer nu van kortingen en een verlengde garantietermijn op AEG apparatuur bij gelijktijdige aankoop van minimaal vijf AEG apparaten.  Daarnaast zijn er diverse accessoires die je cadeau krijgt bij aanschaf van AEG inbouwapparatuur. 

AEG actie AEG garantie

Meer informatie over AEG keukenapparatuur vind je op www.aeg.nl

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.