AEG Keukenapparatuur matzwart, ASWA Keukens

AEG keukenapparatuur

AEG keukenapparatuur loopt voorop met slimme keuken gadgets die het koken leuker en makkelijker maken en ervoor zorgen dat je een restaurantwaardig diner op tafel kunt zetten. De kookprestaties worden naar een geheel nieuw niveau gebracht en werken op een bijzondere manier met je samen door bijvoorbeeld SenseCook of Hob2Hood. 

« Terug naar overzicht

AEG Keukenapparatuur oven met CookView, ASWA Keukens

AEG oven met CookView

Hoe je ook wilt koken en wat je favoriete gerechten ook zijn, er is altijd wel een AEG oven die daarbij past. Deze ovens zijn voorzien van intelligente technologieën die het eenvoudig én leuk maken om de lekkerste gerechten te breiden. De oven met CookView maakt het je helemaal makkelijk: stuur een recept naar de oven en volg het kookproces via je smartphone of tablet vanaf je luie stoel. Deze oven is namelijk voorzien van een camera. Hiermee kun je het kookproces live volgen en bijsturen waar nodig. Ook de temperatuur en baktijd aanpassen gaat eenvoudig op afstand.

AEG Keukenapparatuur stoomoven, ASWA Keukens

AEG stoomoven

Koken met stoom? AEG maakt het je gemakkelijk. Eindelijk een oven waarmee je van elke maaltijd een culinaire belevenis maakt. De AEG SteamPro oven heeft maar liefst drie kookstanden: hetelucht, stoom en een mix van beide. De sous-vide technologie zorgt ervoor dat het van nature aanwezige vocht en de rijke smaken behouden blijven om uitzonderlijke smaakervaringen te creëren.

Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om heerlijk te koken met de AEG combi-stoomoven. Bekijk eerstvolgende kookdemo.

AEG inductiekookplaat

Of je nu bakt, braadt of kookt, je hebt alles onder controle met de temperatuursensoren van de AEG SenseCook inductiekookplaten. Met het SensePro systeem  werkt deze unieke kookplaat samen met een thermometer in je pan die aangeeft wanneer de gewenste kerntemperatuur is bereikt. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een perfecte bereiding. Daarnaast is door SenseBoil overkoken voorgoed verleden tijd en door SenseFry bereik je altijd het juiste bakresultaat.

Ontdek alles over SenseCook, SenseBoil, SenseFry en SensePro

AEG keukenapparatuur PureBlack 2.0 introductue Maxisense Pure

AEG Pure Black kookplaat

Het eerste wat je ziet bij een AEG Pure Black kookplaat is… helemaal niets. Doordat er geen gebruikt wordt gemaakt van gedrukte graphics is alleen het gladde, zwarte oppervlak zichtbaar. Zodra de kookplaat wordt ingeschakeld, gaat de verlichting aan en wordt het bedieningselement en de kookzones zichtbaar. Daarnaast bezitten sommige kookplaten een speciale FlexiBridge-zone: 4 aparte kookzones die je eenvoudig met elkaar kunt verbinden. Perfect voor grote stoofpannen en complexe maaltijden.  Ook is het mogelijk om je kookplaat met de afzuigkap te koppelen door middel van Hob2Hood. De afzuigkap wordt dan automatisch ingeschakeld en bediend.

AEG Koelkast CustomFlex met verstelbare deurvakken, Keukenapparatuur ASWA Keukens

AEG Koelkast

Met de CustomFlex koelkasten kun je de koelkast indeling naar smaak inrichten. Alle compartimenten zijn namelijk makkelijk te verplaatsen voor optimale opbergruimte. Zo is er altijd wel een AEG koelkast die bij jou past! Het opbergsysteem is een compleet aanpasbaar rek in de koelkastdeur, waardoor een grote variantie in ingrediënten vers bewaard kunnen worden ongeacht het formaat. Ideaal voor gezinsboodschappen.

AEG Vaatwasser QuickSelect, Keukenapparatuur ASWA Keukens

AEG vaatwasser

Op het gebied van vaatwassers loopt AEG vooruit. Met het AEG QuickSelect wordt een nieuwe innovatieve manier geboden om de vaatwasser te starten. Wanneer moet de vaat klaar zijn? En zijn er extra programma’s nodig? Dat zijn de enige twee vragen die nodig zijn om de vaatwasser zijn werkt te laten doen. Door de ECO-meter wordt het energieverbruik meteen weergegeven en dankzij de speciale houders van de MaxiFlex besteklade kan bestek perfect worden verdeeld zodat een optimale reiniging mogelijk is.

Nu tijdelijk 50% korting op een AEG vaatwasser! Lees meer.

AEG ComfortLift Vaatwasser, Keukenapparatuur ASWA Keukens

AEG ComfortLift

Om het in- en uitruimen van de vaatwasser eenvoudiger te maken, heeft AEG ComfortLift geïntroduceerd. Dit is de eerste vaatwasser ter wereld die dankzij de vernieuwde technologie zorgt dat de vaat bij het uitrijden vanzelf omhoog komt, ook met belading. Hierdoor is het mogelijk om zonder te bukken je vaatwasser in- of uit te ruimen. Dit apparaat wordt daarom veel gekozen in plaats van een vaatwasser op hoogte.

Ontdek alles over de AEG ComfortLift vaatwasser

AEG Keuken Gadgets, Keukenapparatuur ASWA Keukens

AEG duurzame keuze

Een van de doelstellingen van AEG is om duurzaam eten tot een eerste keuze te maken. Wanneer je aan duurzaam eten denkt, wordt er vaak gedacht aan het consumeren daarvan. Maar het kan ook betrekking hebben op het proces en bereiden van eten. Denk bijvoorbeeld aan de energiezuinige vaatwasser met AirDry-techonologie. Tijdens het drogingsproces gaat de deur van de vaatwasmachine automatisch 10 cm open. Hierdoor wordt de vaat op een natuurlijke manier gedroogd en wordt er bespaard op energiekosten.

 DUURZAME KEUZE

AEG Vaatwasser met MaxiFlex besteklade, ASWA Keukens

AEG acties

Er staan nieuwe acties voor jouw klaar! Profiteer nu van kortingen op AEG vaatwassers bij gelijktijdige aankoop van minimaal vijf AEG apparaten.  Daarnaast zijn er diverse accessoires die je cadeau krijgt bij aanschaf van AEG inbouwapparatuur. 

Ga naa de AEG actie

AEG keukenapparatuur, ASWA Keukens

AEG kookdemonstratie

Bij ASWA Keukens zijn er regelmatig kookdemonstraties van verschillende merken. Wil je graag een AEG  kookdemo bijwonen? Klik dan op onderstaande button en bekijk de eerstvolgende mogelijkheid. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om heerlijk te koken met de AEG combi-stoomoven. Tijdens deze kookdemonstratie ontdek je, onder begeleiding van chefkoks, nieuwe technieken en nieuwe smaken.

BEKIJK ALLE KOODEMO'S

Garantie AEG keukenapparatuur

Benieuwd naar de garantietermijn van AEG keukenapparatuur? ASWA Keukens heeft speciale voordelen.

Bekijk de garantie van AEG

Meer informatie over AEG keukenapparatuur vind je op www.aeg.nl

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.