AEG keukenapparatuur Mastery Range keuken zwart

AEG keukenapparatuur

AEG keukenapparatuur loopt voorop met must-have keukengadgets die het koken gemakkelijker maken en ervoor zorgen dat je een restaurantwaardig diner op tafel kunt zetten. De kookprestatie worden naar een geheel nieuw niveau gebracht en werken op een bijzondere manier met je samen door bijvoorbeeld SenseCook of Hob2Hood. 

AEG Vaatwasser MaxiFlex besteklade, ASWA Keukens

AEG vaatwasser 

Op het gebied van vaatwasser loopt AEG vooruit. Met het AEG QuickSelect wordt een nieuwe innovatieve manier geboden om de vaatwasser te starten. Wanneer moet de vaat klaar zijn? En zijn er extra programma’s nodig? Dat zijn de enige twee vragen die nodig zijn om de vaatwasser zijn werkt te laten doen. Door de eco-meter wordt het energieverbruik meteen weergegeven en dankzij de speciale houders van de MaxiFlex besteklade kan bestek perfect worden verdeeld zodat een optimale reiniging mogelijk is.

AEG keukenapparatuur vaatwasser met ComfortLift

AEG ComfortLift

Om het in- en uitruimen van de vaatwasser eenvoudiger te maken, heeft AEG ComfortLift geïntroduceerd. Dit is de eerste vaatwasser die dankzij de vernieuwde technologie zorgt dat de vaat bij het uitrijden vanzelf omhoog komt, ook met belading. Hierdoor is het mogelijk om zonder te bukken je vaatwasser in te ruimen. Dit apparaat wordt daarom veel gekozen in plaats van een vaatwasser op hoogte.

Ontdek alles over de AEG vaatwasser met ComfortLift

AEG inductiekookplaat

Of je nu bakt, braadt of kookt, je hebt alles onder controle met de temperatuursensoren van de SenseCook kookplaten. Met het SensePro systeem  werkt deze unieke kookplaat samen met een thermometer in je pan die aangeeft wanneer de gewenste kerntemperatuur is bereikt. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een perfecte bereiding. Daarnaast is door SenseBoil overkoken voorgoed verleden tijd en door SenseFry bereik je altijd het juiste bakresultaat.

Ontdek alles over SenseCook, SenseBoil, SenseFry en SensePro

AEG keukenapparatuur PureBlack 2.0 introductue Maxisense Pure

AEG Pure Black kookplaat

Het eerste wat je ziet bij een AEG Pure Black kookplaat is… helemaal niets. Doordat er geen gebruikt wordt gemaakt van gedrukte graphics is alleen het gladde, zwarte oppervlak zichtbaar. Zodra de kookplaat wordt ingeschakeld, gaat de verlichting aan en worden het bedieningselement en de kookzones zichtbaar. Daarnaast bezitten sommige kookplaten een speciale FlexiBridge-zone. Hierdoor kunnen de 4 segmenten op verschillende manieren aan elkaar worden gekoppeld waardoor een groter kookveld ontstaat. Ook is het mogelijk om je kookplaat met de afzuigkap te koppel door middel van Hob-2-Hood. De afzuigkap wordt dan automatisch ingeschakeld en bediend.

AEG keukenapparatuur koelkast CustomFlex, ASWA Keukens

AEG Koelkast

Met de CustomFlex koelkasten kun je de koelkast indeling altijd aanpassen aan jouw wensen. Het opbergsysteem is een compleet aanpasbaar rek in de koelkastdeur waardoor een grote variantie in ingrediënten vers bewaard kunnen worden ongeacht het formaat.

AEG Garantie

Benieuwd naar de garantietermijn van AEG? ASWA Keukens heeft speciale voordelen.

LEES MEER

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

MAAK MOODBOARD

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.