AEG vaatwasser ComfortLift

- Nieuws

Als afwassen al niet jouw hobby was, dan zal het in- en uitruimen van de vaatwasser dat ongetwijfeld ook niet zijn. Daar heeft AEG iets op bedacht. Nooit meer bukken bij het in- en uitruimen van jouw vaatwasser? AEG tilt de vaat letterlijk naar een hoger niveau!

AEG ComfortLift vaatwasser

Steeds bukken voor die relatief zware items, is geen lolletje en erg belastend voor de rug. AEG erkende dit probleem en heeft de oplossing gevonden. De ComfortLift® vaatwasser is de eerste vaatwasser ter wereld waarvan je de onderste mand naar boven kunt verplaatsen. Hierdoor komt je vaat op een prettige hoogte waardoor je efficiënter en effectiever de vaatwasser kunt inruimen.  Ontdek meer praktische keukenapparatuur van AEG.

Geen beschadiging van glaswerk

De AEG ComfortLift vaatwasser zorgt er niet alleen voor dat je de vaat eenvoudigere kunt doen, maar zorgt ook optimaal voor je glaswerk en borden. Door middel van de speciaal ontworpen Comfortrails glijdt de mand heel soepen in zijn plaats zonder de glaswerk of borden te laten rammelen. Daarnaast kan je het niveau van de bovenkorf makkelijk aanpassen aan de vaat waardoor je bijvoorbeeld in de onderste korf hogere borden kwijt kunt. De ruimte in de vaatwassen kan optimaal worden benut.

AEG ComfortLift vaatwasser met wifi

Om je vaatwasser in optimale staat te behouden, is het belangrijk om hem op de juiste manier te onderhouden. Ook hier heeft AEG over nagedacht. Door middel van  de My  AEG Kitchen App kun je onderhoudsberichten en duidelijke stap-voor-stap instructies ontvangen. Hiermee schakel je het Machine Care-programma in en ben je ervan verzekerd dat je ComfortLift vaatwasser de beste prestaties blijft leveren.

Vaatwasser kopen?

Wil je meer informatie over mogelijkheden van AEG keukenapparatuur? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: