BORA Professional 2.0 kookplaat met afzuiging

- Nieuws

BORA Professional 2.0 – Is de keuze bij uitstek voor zeer ambitieuze koks. Consequente functionaliteit, een zo groot mogelijk pakket aan krachtige kookvelden en onbeperkte ontwerpmogelijkheden voor wel heel bijzondere droomkeukens. Ontdek nu ook de All Black edition voor een trendy look in jouw nieuwe keuken!

BORA Professional 2.0, BORA Kookplaat met afzuiging, ASWA Keukens

Hoogste flexibiliteit

Minimalistisch design, aantrekkelijk ontwerp en een maximum aan modulaire kookvelden maken maximale flexibiliteit en een keukenontwerp zonder restricties mogelijk. Van inductie en gas tot het Tepan roestvrijstalen grill – die vrij kunnen worden gecombineerd met het BORA afzuigsysteem. Ook combinaties met één, drie of meer kookvelden vormen geen enkel probleem.

Prestaties hand in hand met grootte

De kookvelden van BORA Professional behoren tot de grootste, modulaire kookvelden op de markt. Er is plaats genoeg voor twee groet pannen achter elkaar.

Bedieningsknop 2.0

Prestaties betekenen ook een intelligent controlesysteem. Met behulp van slimme bedieningsknop bedient u met één hand de verschillende functieprogramma’s en de temperatuurweergave. met deze knop maakt u ook de directe controle zichtbaar.

Elegante hippe look All BLack 

De All Black edition van de BORA Professional is de perfecte mix van functionaliteit en een elegante, hippe look. Er zijn ook bijpassend ‘All Black’ stopcontacten. De elegante, matzwarte look gaat perfect op in de moderne keukenarchitectuur. *Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Automatische afzuiging

De BORA afzuiging en het kookveld communiceren intelligent met elkaar. dat betekend comfort door één druk op de knop en automatisch efficiënte en accurate prestaties.

Eenvoudig schoon te maken

De BORA kookplaat is makkelijk schoon te maken. Onderdelen die in contact komen met de kookdampen, kunnen via de makkelijk toegankelijke en brede instroomopening eenvoudig worden verwijderd. U stopt deze onderdelen gewoon in de vaatwasser, waar ze heel weinig plaats innemen. Lees hier meer onderhoudstips. 

BORA recirculatie of luchtafvoer? 

Bij de BORA kookplaten met recirculatiesysteem moet het actieve-koolfilter vervangen worden wanneer het functielampje oplicht. Het filter voorkomt dat onaangename kookgeurtjes terechtkomen in uw nieuwe keuken. De gebruikersduur van zo’n koolstoffilter in de BORA afzuiging is ongeveer 150 tot 400 uur, afhankelijk van uw type kookplaat. Lees hier hoe u het BORA filter met recirculatie systeem zelf eenvoudig kunt vervangen.

BORA Professional 2.0 prijs

De BORA kookplaat prijs hangt af van het type kookplaat met afzuiging, en is afhankelijk van de componenten of pakketprijs die u kiest. De prijzen lopen daarom ook breed uiteen. Daarnaast zit er een klein prijsverschil in het type afzuigsysteem. Het BORA afzuigsysteem met recirculatie is over het algemeen iets duurder dan het afzuigsysteem met luchtafvoer. De BORA Professional 2.0 kookplaten zijn één van de meest luxe kookplaten met afzuiging van dit moment en behoort dan ook tot de duurste BORA kookplaat. De BORA Professional 2.0 prijs ligt tussen de € 5.590,- en € 8.550,- . Bekijk hier alle BORA prijzen. 

Assortiment BORA kookplaat met afzuiging

Het assortiment van BORA bestaat nu, met de nieuwe BORA X Pure, uit vijf innovatieve productlijnen met meerdere producten. Eén principe – vijf efficiënte oplossingen. Voor ieder wat wils! *Klik op de afbeelding voor meer productinformatie en ontdek de verschillen tussen de BORA kookplaten.

Vragen & antwoorden 

Hoe werkt het BORA afzuigsysteem? Wat is de prijs van een BORA kookplaat met afzuiging? Wat zijn de grootste en belangrijkste verschillen tussen de BORA kookplaten? Hoe onderhoud ik mijn BORA afzuiging? Wat is de BORA kookplaat prijs? Op deze pagina geven wij u antwoord op al uw vragen over het BORA afzuigsysteem. 

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook:

 

(bron: BORA)