Siemens InductionAir en ModulAir

- Nieuws

Het Siemens InductionAir systeem combineert twee geweldige apparaten: een FlexInduction kookplaat en een revolutionaire geïntegreerde werkbladafzuiging. Het ruimtebesparende concept creëert nieuwe mogelijkheden zodat u precies de keuken kunt creëren die u wenst.

Nieuws siemens inductionair modulair

Het design van het InductionAir systeem sluit perfect aan bij de hedendaagse keukenconcepten. De kookplaat en een geïntegreerde afzuigkap komen perfect samen in één apparaat met een elegant en oogstrelend design. De geïntegreerde afzuiging is qua design en bediening helemaal in lijn met de inductiekookplaat.

Flexinduction
Welke pan u ook gebruikt, de FlexInduction kookplaat is er altijd op voorbereid. Wanneer een pan groter is dan de kookzone kan ervoor gekozen worden om een additionele zone in te schakelen. De gehele onderzijde van de pan wordt vervolgens perfect evenredig verwarmd.

Door de speciale PowerMove functie worden de FlexZones van de inductiekookplaat verdeelt in verschillende zones. De voorzijde van de zone is geschikt voor het koken of braden en de achterzijde voor het warm houden van gerechten. De kookzone start vanzelf wanneer er een pan op wordt geplaatst.

Geautomatiseerde werkbladafzuiging
De innovatieve ClimateSensor meet tijdens het koken de kookdampen en past hier vervolgens automatisch de afzuigkracht op aan. Na het koken zal de afzuiging automatisch stoppen nadat alle kookdampen zijn afgevoerd.

Het ModelulAir afzuigsysteem is te plaatsen naast verschillende varianten zoals inductie, gas en keramische kookplaten. Maar bijvoorbeeld ook een tepanyaki plaat.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of laat u informeren in een van onze showrooms!