BORA Freeze: het slimme vriessysteem

- Nieuws

Met de BORA Freeze vriezer hoef je je nooit meer zorgen te maken over ijsvorming en kun je de ruimte optimaal benutten. De No Frost-technologie en handige accessoires maken het invriezen van voedsel eenvoudig en efficiënt. Wil je meer weten over wat de BORA Freeze allemaal te bieden heeft? Lees dan verder!

Een hoogwaardig ontwerp met de focus op ergonomie

Bij het ontwerp van de BORA Freeze vriezer speelt design een belangrijke rol. Daarom is er gekozen voor fraaie donkere grijstinten en hoogwaardige materialen. Met de uitschuifbare plateaus en eenvoudig uitneembare vershoudbakken wordt het inruimen en uitruimen een fluitje van een cent. De overzichtelijke indeling maakt het gemakkelijk om je producten systematisch in te ruimen. De hoogwaardige uitschuifrails maken het ergonomische en praktische ontwerp van de vriezer compleet!

Handige accessoires

Om je BORA vriezer volledig naar eigen wens in te richten, biedt BORA een goed doordacht basispakket met handige accessoires. Denk hierbij aan een multitray, portievorm of voorraaddoos. Zo deel je je BORA vriezer nog gemakkelijker in!

Combineer het met de BORA Cool koelkast

Als side-by-sideoplossing is de vriezer de perfecte aanvulling op de BORA Cool koelkast. Net als de BORA Freeze focust de BORA koelkast zich op stijl en functionaliteit. Van slimme opslagzones tot een elegant design en handige accessoires, de BORA koelkast biedt het allemaal!

BORA Freeze kopen bij ASWA Keuken

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van de BORA Freeze? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: