BORA Cool: de innovatieve BORA koelkast

- Nieuws

Op zoek naar een koelkast die je eten niet alleen vers houdt, maar ook bijdraagt aan de uitstraling van je keuken? Maak kennis met de BORA Cool koelkast. Van slimme opslagzones tot een elegant design en handige accessoires, lees hier alles wat deze BORA koelkast te bieden heeft!

Functionaliteit en stijl: dé BORA koelkast

Een van de meest opvallende kenmerken van de BORA Koelkast is de aanwezigheid van twee gescheiden zones: een koelzone en een vershoudzone. Deze innovatieve indeling zorgt voor de optimale temperatuur voor verschillende soorten voedingsmiddelen. De Fresh zero-zone met vochtregulering biedt een optimale bewaaromgeving voor etenswaren bij temperaturen rond de 0° Celsius. Dit betekent dat je voedsel langer vers blijft en smaak en textuur behouden blijven. Dankzij het effectieve geurfilter zijn geurtjes ook nog eens verleden tijd!

BORA begrijpt dat stijl net zo belangrijk is als functionaliteit. Het ontwerp van de Cool voldoet aan hoge eisen. Zo is de koelkast voorzien van houten en metalen elementen en ingetogen grijstinten. Hierdoor past de koelkast moeitelos in elke moderne keuken.

Unieke ergonomie voor gemak en flexibiliteit

De Cool is voorzien van een slim ergonomisch concept. Zo heeft de koelkast uitneembare bakken op uitschuifbare plateaus, die het inruimen en schoonmaken makkelijker maakt. Maar dat is niet alles! De BORA koelkast wordt geleverd met handige accessoires die je op verschillende manieren kunt inzetten. Deze accessoires helpen je om je koelkast netjes en georganiseerd te houden. En het beste is dat je deze extra’s kunt uitbreiden met verschillende opties, zodat je de koelkast helemaal kunt aanpassen aan jouw behoeften.

Een optimaal verlichtingsconcept

Een goed verlichte koelkast is essentieel voor het gebruiksgemak. De Cool biedt een compleet en gelijkmatig verlichtingsconcept, waardoor alle hoeken van het interieur van de koelkast gelijkmatig worden verlicht. Hierdoor vind je alle producten gemakkelijk in de koelkast!

Verkrijgbaar in vele varianten

De BORA Cool Koelkast komt in vier verschillende uitvoeringen: de standaard koelkast, de koelkast met een 4-sterren vriesvak waarmee je voedsel tot ongeveer -18 graden Celsius kunt invriezen, een koelvries-combinatie met of zonder vaste wateraansluiting, en de BORA Freeze vriezer met een wateraansluiting.

De BORA Cool koelkast kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over de BORA Cool koelkast? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: