“Fijn te merken dat ASWA Keukens tot zelfs na de aankoop betrokken blijft”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van familie Herwaarden uit Waalre en hun ervaring met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken.

ASWA klantervaring familie Herwaarden uit Waalre Eigenlijk door het enthousiasme van vrienden en kennissen. Na de verhuizing hebben we hier eerst een tijdje gewoond om een gevoel te krijgen met de ruimtes. Toen we eenmaal besloten een nieuwe keuken te nemen zijn we op een aantal plekken geweest, waaronder ook ASWA.

De uiteindelijke keuze is toch op ASWA gevallen… vertel?
Klopt. Wat voor ons uiteindelijk de doorslag heeft gegeven was de showroom en daarnaast de fijne klik met Huib, onze adviseur. De showroom is heel sfeervol. We hebben deze zowel voor als na de verbouwing gezien. Natuurlijk kun je niet alle materiaalcombinaties in de keukenopstellingen zien en zal je uiteindelijk toch met monsters van deurtjes en bladen aan de slag moeten, maar iedere showroomopstelling is met oog voor detail uitgewerkt. Zo worden verschillende sferen heel goed neergezet. Ook Huib heeft ons heel goed geholpen met praktische tips, rekening houdend met ons jonge gezin. Waar wij nog wel eens door wilden slaan in vooral mooi, kwam Huib met tips die mooi en functioneel combineerde.

De keuze werd gemaakt, en toen? Aan de slag?
Ja inderdaad. De oude keuken eruit, kleine verbouwing, leidingen en afvoer verleggen enz., en dan eindelijk de nieuwe keuken erin.

ASWA klantervaring familie Herwaarden uit Waalre

Hoe is dat hele traject verlopen?
Eigenlijk wel goed. Euh, als er een klein puntje van kritiek genoemd moet worden… Je merkt dat er bij ASWA hele ervaren mensen zitten. Zo ervaren, dat ze soms vergeten dat voor hun simpele dingen, voor een leek best ingewikkeld kunnen zijn.  Bij ons was dat het geval met de perilex  aansluiting van de kookplaat. Zo opgelost overigens, maar op dat moment een beetje verwarrend.

Nu genieten jullie al een tijdje van de nieuwe keuken, is het geworden wat jullie in gedachten hadden?
Zeker! We genieten echt van de ruimte en het gemak.  Ook fijn te merken dat ASWA betrokken blijft. Huib is komen kijken naar het eindresultaat, echt heel leuk, en als we een vraag hebben wordt deze direct en eenvoudig beantwoordt.  Huib nog bedankt voor de tip van de wondersponsjes 😉 !