BORA Pure: Nieuwe BORA kookplaat met afzuiging

- Nieuws

De BORA Pure – kookveldafzuiging én kookveld in één – staat voor een puristisch, strak en minimalistisch design. Het personaliseerbare BORA afzuigsysteem laat u toe om heel eenvoudig persoonlijke accenten te leggen. De nieuwe BORA kookplaat met afzuiging wordt ook wel  “Het vlaggenschip van uw keuken” genoemd. Waarom? Lees het hier!

BORA komt deze zomer (2019) met de BORA Pure op de markt. De nieuwe BORA kookplaat met afzuiging is een klasse apart en wordt niet voor niets “Het vlaggenschip van uw keuken” genoemd. Ontdek alle highlights van de BORA Pure kookveldafzuiging!

Innovatieve bediening

  • Intuïtieve sControl-bediening: De verticale slider maakt de bediening nu nog eenvoudiger. Alle belangrijke functionaliteiten zijn snel te activeren door een simpel contact.
  • Automatische regeling van de afzuiging: De afzuigprestaties worden automatisch en continu bijgesteld naar uw kookgedrag van dat moment. De kok kan zich dus volledig concentreren op het koken.
  • eSwap: Bij recirculatie worden de geuren door een actieve-koolfilter geneutraliseerd. Om het vervangen van een filter te vergemakkelijken, gebeurt dit vanaf bovenaf, via het instroomrooster.

Minimalistisch & stijlvol design

De afzuiging en het kookveld zijn volledig vlak met het werkblad ingebouwd. De perfecte belijning met zijn onopvallende maar toch zeer elegante look zorgt ervoor dat dit systeem past in elk modern keukenontwerp. In de stand-bystand is het bedieningspaneel zo goed als onzichtbaar en als het systeem actief is, zorgt de intelligente verlichting dat alleen het essentiële zichtbaar is.

Personaliseerbare instroomsproeier
Kenmerkend voor de stijlvolle understatement-look is de trendy instroomsproeier. Hierbij worden de hoogwaardige roestvrijstalen onderdelen verder afgewerkt met behulp van een speciale coating. Dit biedt de unieke mogelijkheid om uit diverse kleuren te kiezen. Een perfecte basis voor uw interieur!

Maximale opbergruimte in uw keukenkast

Door de geringe toestelhoogte van minder dan 200 mm en de geïntegreerde recirculatiefiltereenheid blijft er heel wat opbergruimte over in de onderkast voor kookpotten en andere kookgerei.

Eenvoudig schoon te maken

Onderdelen die in contact komen met de kookdampen, kunnen via de makkelijk toegankelijke en brede instroomopening eenvoudig worden verwijderd. U stopt deze onderdelen gewoon in de vaatwasser, waar ze heel weinig plaats innemen.

BORA recirculatie of luchtafvoer? 

Bij de BORA kookplaten met recirculatiesysteem moet het actieve-koolfilter vervangen worden wanneer het functielampje oplicht. Het filter voorkomt dat onaangename kookgeurtjes terechtkomen in uw nieuwe keuken. De gebruikersduur van zo’n koolstoffilter in de BORA afzuiging is ongeveer 150 tot 400 uur, afhankelijk van uw type kookplaat. Lees hier hoe u het BORA filter met recirculatie systeem zelf eenvoudig kunt vervangen.

BORA Pure prijs

De BORA kookplaat prijs hangt af van het type kookplaat met afzuiging, en is afhankelijk van de componenten of pakketprijs die u kiest. De prijzen lopen daarom ook breed uiteen. Daarnaast zit er een klein prijsverschil in het type afzuigsysteem. Het BORA afzuigsysteem met recirculatie is over het algemeen iets duurder dan het afzuigsysteem met luchtafvoer. De BORA Pure prijs ligt tussen de € 1.880,- en € 3.995,- . Bekijk hier alle BORA prijzen. 

Assortiment BORA kookplaat met afzuiging

Het assortiment van BORA bestaat nu, met de nieuwe BORA S Pure, uit vijf innovatieve productlijnen met meerdere producten. Eén principe – vijf efficiënte oplossingen. Voor ieder wat wils! *Klik op de afbeelding voor meer productinformatie en ontdek de verschillen tussen de BORA kookplaten.

Vragen & antwoorden

Hoe werkt het BORA afzuigsysteem? Wat is de prijs van een BORA kookplaat met afzuiging? Wat zijn de grootste en belangrijkste verschillen tussen de BORA kookplaten? Hoe onderhoud ik mijn BORA afzuiging? Wat is de BORA kookplaat prijs? Op deze pagina geven wij u antwoord op al uw vragen over het BORA afzuigsysteem. 

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Lees ook:

 

(bron: BORA)