BORA X Pure kookplaat met afzuiging

- Nieuws

Met de nieuwe BORA X Pure geniet je van maximale perfectie. De kookplaat is innovatiever en verfijnder dan ooit, die wil je per direct in jouw keuken! Bekijk het hele assortiment en ontdek alle voordelen van de nieuwe BORA kookplaat met afzuiging.

BORA komt dit jaar (2020) met de BORA X Pure op de markt. De nieuwe BORA kookplaat met afzuiging onderscheid zich door een uniek en uitdagend design dat wordt gecombineerd met de modernste technologie. Ontdek alle voordelen van onze nieuwe inductie kookplaat met afzuiging en/of bekijk het gehele assortiment van BORA kookveldafzuiging.

Design voor iedere keuken

De afzuiging en het kookveld zijn volledig vlak met het werkblad ingebouwd. De perfecte belijning met zijn opvallende maar toch zeer elegante look zorgt ervoor dat dit systeem past in elk keukenontwerp, of het nu klassiek, modern of landelijk is.

Kenmerkend voor de stijlvolle understatement-look is het uitdagende design van de instroomsproeier. Tijdens het koken, waarbij de BORA kookplaat met afzuiging aanstaat, zorgt de intelligente, blauwwitte verlichting tevens voor een indrukwekkend accent. Daarbij is het kookveld breed genoeg om lekker te koken voor familie en vrienden. Uitermate geschikt voor een keuken met kookeiland!

Uiterst krachtig, uiterst stil

Je kunt kiezen tussen drie warmhoudstanden in verschillende temperatuurschalen. Zo houd je de gerechten warm bij een optimale en constante temperatuur en loop je niet het gevaar dat ze aanbranden. De BORA Pure X is ook bijzonder stil, ook op hoge vermogensniveaus. Gesprekken kunnen onverstoord doorgaan, dankzij de extreem stille motor. De afzuigprestaties worden automatisch en continu bijgesteld naar jouw kookgedrag van dat moment. De kok kan zich dus volledig concentreren op het koken. Alle belangrijke functionaliteiten zijn snel te activeren door een simpel contact. 

Maximale opbergruimte in uw keukenkast

Door de geringe toestelhoogte van minder dan 200 mm en de geïntegreerde recirculatiefiltereenheid blijft er heel wat opbergruimte over in de onderkast voor kookpotten en andere kookgerei. Dat is wel heel wat anders dan wat momenteel gangbaar is.

Eenvoudig schoon te maken

Onderdelen die in contact komen met de kookdampen, kunnen via de makkelijk toegankelijke en brede instroomopening eenvoudig worden verwijderd. Je stopt deze onderdelen gewoon in de vaatwasser, waar ze heel weinig plaats innemen. Lees hier meer onderhoudstips. 

BORA recirculatie of luchtafvoer? 

Bij de BORA kookplaten met recirculatiesysteem moet het actieve-koolfilter vervangen worden wanneer het functielampje oplicht. Het filter voorkomt dat onaangename kookgeurtjes terechtkomen in jouw keuken. De gebruikersduur van zo’n koolstoffilter in de BORA afzuiging is ongeveer 150 tot 400 uur, afhankelijk van het type kookplaat. Lees hier hoe je het BORA filter met recirculatie systeem zelf eenvoudig kunt vervangen.

BORA X Pure prijs

De BORA kookplaat prijs hangt af van het type kookplaat met afzuiging, en is afhankelijk van de componenten of pakketprijs die je kiest. De prijzen lopen daarom ook breed uiteen. Daarnaast zit er een klein prijsverschil in het type afzuigsysteem. Het BORA afzuigsysteem met recirculatie is over het algemeen iets duurder dan het afzuigsysteem met luchtafvoer. De BORA Pure prijs ligt tussen de € 1.880,- en € 3.995,- . Bekijk hier alle BORA prijzen. 

Assortiment BORA kookplaat met afzuiging

Het assortiment van BORA bestaat nu, met de nieuwe BORA X Pure, uit vijf innovatieve productlijnen met meerdere producten. Eén principe – vijf efficiënte oplossingen. Voor ieder wat wils! *Klik op de afbeelding voor meer productinformatie en ontdek de verschillen tussen de BORA kookplaten.

BORA X Pure kopen bij ASWA Keukens

Hoe werkt het BORA afzuigsysteem? Wat is de prijs van een BORA kookplaat met afzuiging? Wat zijn de grootste en belangrijkste verschillen tussen de BORA kookplaten? Hoe onderhoud ik mijn BORA afzuiging? Wat is de BORA kookplaat prijs? Op deze pagina geven wij je antwoord op al jouw vragen over het BORA afzuigsysteem. 

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wil je persoonlijk advies over jouw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Lees ook: