BORA Professional 3.0: Nieuwe BORA kookplaat met afzuiging

- Nieuws

De nieuwe BORA Professional 3.0 is de toekomst van het koken. Met het unieke design, de uitstekende prestaties en de vernieuwende bediening voldoet het aan de hoogste eisen. Daarbij is het, naast rvs, volledig uit te voeren in All Black voor een elegante, moderne look in jouw nieuwe keuken.

Intelligente bediening

De BORA Professional 3.0 wordt bediend met een klassieke knop met een bijzonder zuiver led display. Deze combinatie zorgt voor een perfecte werking. Door aan de knop te draaien of op het centrale vlak te tikken, is de kookplaat eenvoudig te bedienen. De gewenste temperatuur wordt nauwkeurig weergegeven en aangehouden. Bij de Tepan roestvrijstalen grill is snel opwarmen tot 250°C in minder dan vijf minuten mogelijk, wat zorgt voor tijd en energie besparing.

Automatische afzuiging

De afsluitklep van de afzuiging werkt automatisch. Bij het activeren van de afzuiging gaat de klep vanzelf open en door de geïntegreerde sensoren wordt voorkomen dat, bij het sluiten, voorwerpen klem kunnen komen te zitten. Ook de afzuig intensiteit kan automatisch worden aangepast aan jouw kookgedrag. Hierdoor hoef je niet zelf de afzuigcapaciteit te bepalen tijdens het koken zodat je je volledig kunt focussen op het koken.

Uiterst stil

Door de optimale luchtgeleiding en de extreem stille motor is de BORA 3.0 ook op hoge vermogensniveaus bijzonder stil. Hierdoor kunnen gesprekken onverstoord doorgaan en heb je geen afleiding tijdens het koken.

Eenvoudige schoon te maken

Door de brede instroomopening kunnen onderdelen die in aanraking komen met de kookdampen eenvoudig worden verwijderd. Deze onderdelen mogen gewoon in de vaatwasser. Kijk hier voor extra tips. Daarnaast is het nodig dat de recirculatie filter na een aantal jaar moet worden vervangen? Lees hier hoe je dit kan doen.

Extra groot kookoppervlak

De extra diepe kookplaten bieden met 54 cm diepte nog meer ruimte om te koken. Hierdoor is het mogelijk om zelfs 2 grote pannen achter elkaar te plaatsten. Daarnaast zorgen de grote oppervlakten van de inductie kookzones ervoor dat er gebruik kan worden gemaakt van braadsledes voor een volledige en gelijkmatige verwarming.

Modulair systeem

Met een ruimte keuze aan kookvelden biedt BORA om jouw eigen kookplaat samen te stellen. Van inductie tot gas tot het Tepas kookveld; alles is mogelijk. Ook een combinatie van verschillende functies met een, twee of nog meer kookvelden is geen enkel probleem.

BORA Professional 3.0 prijs

De BORA kookplaat prijs hangt af van het type kookplaat met afzuiging, en is afhankelijk van de componenten of pakketprijs die je kiest. De prijzen lopen daarom ook breed uiteen. Daarnaast zit er een klein prijsverschil in het type afzuigsysteem. Het BORA afzuigsysteem met recirculatie is over het algemeen iets duurder dan het afzuigsysteem met luchtafvoer. Dit is één van de meest luxe kookplaten met afzuiging van dit moment en behoort dan ook tot de duurste BORA kookplaat. De nieuwe BORA Professional prijs ligt tussen de € 5.590,- en € 8.550,- . Bekijk hier alle BORA prijzen.

Assortiment BORA kookplaat met afzuiging

Het assortiment van BORA bestaat nu, met de nieuwe BORA Professional 3.0, uit vijf innovatieve productlijnen met meerdere producten. Eén principe – vijf efficiënte oplossingen. Voor ieder wat wils! *Klik op de afbeelding voor meer productinformatie en ontdek de verschillen tussen de BORA kookplaten.

BORA Professional kopen?

Hoe werkt het BORA afzuigsysteem? Wat is de prijs van een BORA kookplaat met afzuiging? Wat zijn de grootste en belangrijkste verschillen tussen de BORA kookplaten? Hoe onderhoud ik mijn BORA afzuiging? Wat is de BORA kookplaat prijs? Op deze pagina geven wij je antwoord op al jouw vragen over het BORA afzuigsysteem. 

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wil je persoonlijk advies over jouw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Lees ook: