“Het is een echt familiebedrijf en dat gaf ons een vertrouwd gevoel”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van de heer Tijsen en mevrouw van Gils uit Heeze en hun ervaring met ASWA? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken.

Klantervaring - Dhr. Tijsen en mevr. van Gils uit Heeze

Hoe bent u bij ASWA keukens terecht gekomen?
Ons eerste huis hebben we destijds in een project gekocht waar ASWA  de keukens leverde.  We waren toen al tevreden over ASWA en direct zijn we weer terug gegaan. Gezien het vertrouwen, goed advies en mooie showroom was dat voor ons logisch.

Kunt u dat vertrouwen uitleggen?
Dat is niet altijd makkelijk. Het is meer een gevoel. Maar doordat de oprichter nog in het bedrijf rond loopt, ondertussen al een beetje op leeftijd, en ook de derde generatie al meeloopt, krijg je echt het gevoel van een familiebedrijf. Deze vorige generatie is nog echt betrokken en gepassioneerd, is oprecht geïnteresseerd en vertelt graag over zijn vak.

Zoveel vertrouwen schept ook verwachtingen…?
Klopt. Maar dat is helemaal goed gekomen. We zijn door Vincent geadviseerd. Hij heeft een mooi ontwerp gemaakt en bovendien waren de contactmomenten ook heel gezellig.  De showroom is prachtig, je ziet daar zoveel mooie en inspirerende dingen. Zo zagen we onder andere een tafel aan een kookeiland. Uit ons vorige huis hadden we nog vloerdelen over, waar we zelf een vergelijkbare tafel van hebben gemaakt.

Hoe zijn jullie tot de keuze van de apparatuur gekomen?
Die keuze is zo groot, maar Vincent heeft ons daar goed in begeleid. In eerste instantie hadden we een andere oven in gedachte maar door een mooie aanbieding van ATAG, waarbij je bij de aanschaf van vier apparaten de vaatwasser cadeau kreeg, was de keuze voor ATAG alsnog makkelijk.

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.