“Telkens wanneer we de keuken zien, worden we blij van de keuzes die we hebben gemaakt”

- Klantervaring

Benieuwd naar de klantervaring van familie van Dongen uit Berkel-Enschot? We namen een kijkje in de keuken!

Hoe zijn jullie bij ASWA Keukens terecht gekomen?

We hebben ons huis gekocht in een nieuwbouwproject waar ASWA de keukenleverancier van is. Eerlijk gezegd kenden we ASWA Keukens niet, omdat we uit Tilburg komen en vooral keukenwinkels uit de buurt kennen. Daarnaast stapten we vrij laat in het project, dus besloten we gewoon met ASWA door te gaan. En dat bleek uiteindelijk een super goede zet!

Hoe verloopt het proces van idee naar droomkeuken?

We hebben ons vooraf goed georiënteerd. Zo kwamen we erachter dat we lichte tinten allebei heel erg mooi vinden, omdat deze kleuren goed bij de rest van ons huis passen. Toen we naar de showroom in Uden gingen, zagen we een opstelling staan waar we direct verliefd op werden. Daarna was het tijd om de achterwand in te delen. In eerste instantie hadden we over de hele breedte van de muur een hoge kastenwand. Dat vonden we uiteindelijk toch te veel worden. Tim (verkoopadviseur) kwam toen met het idee om een nis te maken. In deze nis hebben we nu ons koffiehoekje gemaakt. Tim dacht heel oplossingsgericht met ons mee, wat we erg fijn vonden.

Hadden jullie specifieke wensen voor in de keuken?

Ja, de stoomoven was echte een must-have. Deze gebruiken we nu ook dagelijks. Vrienden van ons waren enthousiast over de BORA kookplaat met afzuiging, hierdoor hebben wij ook voor deze kookplaat gekozen. Ook wilden we graag een Quooker kraan met bijpassende zeeppomp. Een geweldige extra vinden we onze wijnklimaatkast.

Wat is jullie favoriete item uit de keuken?

Dat is echt lastig te kiezen, want we vinden alles in de keuken gewoon prachtig. We zijn er echt blij mee! Telkens wanneer we naar beneden gaan en de keuken zien, worden we blij van de keuzes die we hebben gemaakt, van het materiaal tot aan de apparatuur.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: