Ontdek de nieuwe Gaggenau Glass downdraft kookplaat

- Nieuws

Een vrijwel onzichtbaar apparaat maakte nog nooit zoveel indruk. Laat je inspireren door de innovatieve  Gaggenau Glass downdraft kookplaat. Deze kookplaat met afzuiging van de nieuwe Gaggenau 200 serie heeft een kristalhelder design. Alles wat je ziet is overzichtelijk en het biedt nog meer luxe en comfort.

De nieuwe Gaggenau Glass downdraft

Een keuken is tegenwoordig vaak de centrale ontmoetingsplek in een huis. Kookeilanden die verbonden zijn met de eetkamer en woonkamer zijn geen uitzondering meer. Deze ontwikkeling naar een keuken om in te leven, vraagt ook om een ontwikkeling op vlakken van keukenapparatuur. Dit heeft bijvoorbeeld gezorgd voor de totstandkoming van een nieuwe kookplaat met afzuiging: de Gaggenau Glass downdraft. Het is belangrijk dat zowel het design als de kwaliteit van het apparaat meegaan in de revolutie van de keuken. Gaggenau is hier uiterst goed in geslaagd door de lancering van de nieuwe 200 serie werkbladafzuiging.

Gaggenau kookplaat innovatief design

De Gaggenau kookplaat met afzuiging zorgt voor een innovatie. Het bijzonder lichte design zorgt voor een vrijwel onzichtbare afzuigoplossing. Het heldere glaspaneel stijgt op uit het werkblad waarna het krachtig, maar toch geruisloos, de kookdampen wegneemt. Ideaal voor een keukeneiland  omdat het hierdoor mogelijk is om tijdens het koken contact te houden met de gasten in de ruimte.

Gaggenau GlassdraftAir, Keukenapparatuur ASWA Keukens (2)

Kwaliteit Gaggenau afzuigkap

De nieuwe Gaggenau afzuigkap maakt gebruik van de Guided-air technologie. Dit houdt in dat een bijkomende onzichtbare luchtstroom alle damp opvangt voor het scherm. Deze innovatie zorgt voor een verhoging van de circulatiefunctie ongeacht waar de pan op de kookplaat is gepositioneerd. Daarnaast zorgt de combinatie van Gaggenau apparatuur voor een communicatie tussen de apparaten. Het vermogen van de afzuiging is te bedienen op de kookplaat en wordt automatisch aangepast aan de hoeveelheid kookdampen.

Oneindige flexibiliteit

De Gaggenau downdraft is beschikbaar in 80 cm en 90 cm breed. Wanneer de afzuiging wordt gecombineerd met de Gaggenau kookplaat met flexibele zones, wordt er een oneindige flexibiliteit gecreëerd. Door standaard kookzones samen te voegen tot een grote kookzone, ontstaat de mogelijkheid voor het gebruik van een braadslede of teppanyakiplaat. Daarnaast passen de  kookzones zich automatisch aan aan het formaat van de pannen en schakelt het vermogen automatisch terug wanneer een pan naar voren wordt geschoven. Hierdoor kan het gerecht rustig doorsudderen.

Gaggenau Glass downdraft kopen?

Wil je graag meer weten over de Gaggenau Glass downdraft? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

MOODBOARD MAKEN  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook: