SilverLine Classicline MCl hout middelbruin

SilverLine keuken

Een SilverLine keuken is een droom voor alle kookliefhebbers die houden van een keuken met karakter. SilverLine is het huismerk van ASWA en producent van de moderne design georiënteerde keuken. Huidige trends worden gecombineerd met de stijlvolle klassiekers. Fronten zijn in diverse kleuren en materialen leverbaar en door de verschillende productlijnen kun je kiezen voor een greep of juist een greeploze keuken. Modern, landelijk, tijdloos? Alles is mogelijk.

SilverLine Keuken X-OS - Organisch Glas, ASWA Keukens

Materialen & kleuren

Er bestaat binnen SilverLine een diversiteit van verschillende frontkleuren die vaak ook in meerdere uitvoeringsvarianten leverbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan kunststof mat, glans of hout- en steendecor, maar er zijn ook lakvarianten mogelijk of hout en fineervarianten.

SilverLine Keuken X-OS - Organisch Glas, ASWA Keukens (1)

Uniek organisch glas

Een uniek materiaal wat door SilverLine wordt gebruikt als materiaal voor keukenkasten is organisch glas. Dit kunststof wordt ook gebruikt voor brilglazen of koplampen van auto’s en beschikt over een hoge krasbestendigheid. Het kan worden uitgevoerd in ultramat of hoogglanzend en wordt rondom geslepen met een facetkant. Hierdoor krijgt het front extra diepte wat voor een bijzonder effect zorgt. Extra voordeel is dat het materiaal makkelijk schoon te houden is.

Greeploze keuken

SilverLine bevat verschillende manieren om een keuken greeploos te maken. X-line is de greeploze lijn die de traditionele komgreep bevat. De kleurmogelijkheden zijn wit, zwart en rvs waardoor er altijd een passende lijst bij jouw keuken kan worden gevonden. Y-line is een onderscheidende en unieke manier van een greeploze keuken. Doordat de greeplijst van de keuken wordt uitgevoerd in het materiaal van de keuken, bereik je een hele strakke afwerking. Het kan worden toegepast met alle materialen en kan worden gecombineerd met de andere productlijnen.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je opzoek naar keuken inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. 

Moodboard maken

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.