Temperatuur gestuurd koken met ATAG Celsius°Cooking

- Nieuws

Gerechten tot in perfectie bereid? Dat is mogelijk met ATAG Celsius°Cooking™. Met deze innovatieve inductiekookplaat heb je de mogelijkheid om per kookzone tot op de graad en seconde nauwkeurig te koken. Benieuwd hoe dit werkt en naar alle mogelijkheden van deze ATAG inductiekookplaat? Lees dan vooral verder.

Hoe werkt ATAG Celsius°Cooking?

Tot op de graad nauwkeurig koken klinkt leuk maar hoe werkt dit? Ten eerste is de innovatieve inductiekookplaat voorzien van een unieke nauwkeurige temperatuurregeling. Dit houdt in dat je elke kookzone tot op de graad nauwkeurig kunt afstellen. Daarnaast is dit systeem voorzien van pannen met ingebouwde temperatuursensoren, een sonde en een app. Deze componenten communiceren draadloos met elkaar, om de temperatuur en tijd nauwkeurig te regelen.

Keer op keer resultaat

ATAG Celsius°Cooking™ biedt je overzicht en controle. Omdat je tot op de graad nauwkeurig kookt, lukt elk gerecht keer op keer perfect. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer bang te zijn dat gerechten aanbranden of je pannen overkoken. Het innovatieve systeem zorgt er voor dat dit niet meer kan gebeuren. Dat scheelt een hoop stress tijdens het koken. Daarnaast biedt de app videogestuurde recepten met vooraf ingestelde temperaturen, waarmee je gemakkelijk gerechten kunt maken.

Veiliger en schoner

De ATAG inductiekookplaat zorgt voor temperatuurregeling daar waar het nodig is. Je hebt dus nooit meer last van verbrande boter of olie. Daarnaast wordt de ATAG Celsius°Cooking™ altijd aangesloten op de bestaande elektrische groepenkast. Bovendien is de kookplaat voorzien van kinderslot en een stevige roestvrijstalen stootrand.

ATAG keukenapparatuur Celsius Cooking met sonde, ASWA Keukens

ATAG Celsius°Cooking kopen bij ASWA Keukens?

Ben jij op zoek naar meer informatie over de Celsius°Cooking? Of heb je interesse in deze kookplaat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom deze kookplaat bekijken in een van onze showrooms. Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: