fbpx
ATAG keukenapparatuur vtwonen keuken witte keuken met zwarte apparatuur, ASWA Keukens

ATAG keukenapparatuur

ATAG keukenapparatuur is vernieuwend met de 3-in-1 oven. Een oven waarbij alle functies in een apparaat worden verwerkt. Zowel opwarmen, bakken als stomen is nu mogelijk. Dit zorgt niet alleen voor een ruimtebesparend apparaat, maar ook geld besparend. Benieuwd wat ATAG nog meer heeft te bieden? Lees dan snel verder.

« Terug naar overzicht

ATAG oven 3-in-1

Een magnetron, bakoven en stoomoven in een compact apparaat. Dat is de ultieme alleskunner; de ATAG 3-in-1 oven. Hierin kun je met gemakt je gerechten snel en gezond bereiden op 3 praktische, slimme en ruimte-en geld besparende manieren. De oven heeft een grote inhoud van 50 liter en bezit 4 roosters. Hij is verkrijgbaar in matzwart en rvs.

Ontdek alles over de ATAG 3-in-1 oven

ATAG Keukenapparatuur, ASWA Keukens (2)

ATAG inductiekookplaat

De ATAG Hood-in-Hob inductiekookplaat geeft een nieuwe dimensie aan keukenarchitectuur. Door de in de kookplaat geïntegreerde afzuiging is er geen vrijhangende afzuigkap nodig. Hierdoor krijg je vrij zicht in de keuken wat een ruimtelijke sfeer creëert. Zo krijgt de keuken alle ruimte om de sociale ontmoetingsplek in huis te zijn. 

Ontdek alles over de ATAG Hood-in-Hob

ATAG Celsius Cooking

ATAG wil jouw partner zijn in de keuken. Het meest concrete voorbeeld hiervan is het nieuwe concept Celsius Cooking. Dit systeem biedt je diverse tools, waaronder instant video tutorials, tijdens het koken waarmee je nieuwe gerechten en technieken gaat leren op een hele intuïtieve wijze. Bekijk hier meer.

ATAG koelkast KS21178B

ATAG duurzame keuze

Duurzaamheid heeft ATAG hoog in het vaandel staan. Daarom wordt er altijd gekeken naar slimme functionaliteiten voor de apparatuur. Zo zijn de ATAG koelkasten en vriezers echte bewaarexperts. De koelingssystemen weten precies welke temperatuur ingrediënten nodig hebben. Op deze manier blijft vers ook echt vers. Daarnaast zijn de koelkasten met een soft close systeem uitgerust. Hierdoor blijft de deur nooit op een kier staan en valt hij zachtjes dicht.

 DUURZAME KEUZE

ATAG kookdemonstratie

Bij ASWA Keukens zijn er regelmatig kookdemonstraties van verschillende merken. Wil je graag een ATAG stoomoven kookdemo's bijwonen? Klik dan op onderstaande button en bekijk de eerstvolgende mogelijkheid. Tijdens de kookdemonstratie laat een ATAG kok jou alle ins en outs zien van de nieuwe 3-in-1 oven en stoomoven. Leer meer uit de verschillende kooktechnieken en proef het resultaat. Zo haal je thuis ook het beste uit jouw keukenapparatuur!

BEKIJK ALLE KOODEMO'S

ATAG keukenapparatuur vtwonen keuken witte keuken met zwarte apparatuur, ASWA Keukens

ATAG acties en garantie

Profiteer van onze ATAG actie. Bij aanschaf van 5 ATAG keukenapparaten ontvang je nu tijdelijk een extra korting. Met deze actie wordt het nog aantrekkelijker om ATAG apparatuur aan te schaffen. Benieuwd naar de garantietermijn van ATAG keukenapparatuur? ASWA Keukens heeft speciale voordelen.

ATAG garantie atag actie

Meer informatie over ATAG keukenapparatuur vind je op www.atag.nl

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw nieuwe keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.