ATAG keukenapparatuur vtwonen keuken, ASWA Keukens

ATAG keukenapparatuur

ATAG keukenapparatuur is vernieuwend met de 3-in-1 oven. Een oven waarbij alle functies in een apparaat worden verwerkt. Zowel opwarmen, bakken als stomen is nu mogelijk. Dit zorgt niet alleen voor een ruimtebesparend apparaat, maar ook geld besparend. Benieuwd wat ATAG nog meer heeft te bieden? Lees dan snel verder.

ATAG Hood-in-Hob

Door middel van de ATAG Hood-in-Hob wordt er een nieuwe dimensie aan de keukenarchitectuur gegeven. Deze inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging geeft de mogelijkheid om de vrij hangende afzuigkap achter wege te laten. De bediening  voor de afzuiging en de vier kookzones hebben ieder een eigen touch slider waarmee het vermogen kan worden ingesteld. De vlakke glasplaat kan in het standaard zwart worden uitgevoerd of in het unieke ATAG matzwarte geborstelde glas. Door de uitneembare filter kan de kookplaat eenvoudig worden gereinigd. Daarnaast is het met de flexibele Bridge Zones mogelijk om eenvoudig twee kookzones tot een groot kookoppervlak te maken. Ideaal bij het gebruik van grotere pannen of bij het gebruik van een teppanyaki en grillplaat.

Ontdek alles over de ATAG Hood-in-Hob

ATAG keukenapparatuur vtwonen keuken, ASWA Keukens

ATAG 3-in-1 oven 

Een magnetron, bakoven en stoomoven in een compact apparaat. Dat is de ultieme alleskunner; de ATAG 3-in-1 oven. Hierin kun je met gemakt je gerechten snel en gezond bereiden op 3 praktische, slimme en ruimte-en geld besparende manieren. De oven heeft een grote inhoud van 50 liter en bezit 4 roosters. Hij is verkrijgbaar in matzwart en rvs.

Ontdek alles over de ATAG 3-in-1 oven

Luxe keukenapparatuur, ATAG keukenapparatuur vacumeerlade, ASWA Keukens

ATAG vacumeerlade

Natuurlijk is het mogelijk om vacuüm verpakte producten in een winkel te kopen om ze vervolgens thuis klaar te maken. Maar om het sous-vide koken toe te passen op je eigen gerechten, heeft ATAG ook een vacumeerlade uitgebracht. Hierdoor kun je bijvoorbeeld vlees naar eigen wens gemarineerd  vacumeren om dit vervolgens op exacte, lage temperatuur te garen in de stoomoven. Maar het is ook mogelijk om producten te vacumeren voor een langere houdbaarheid.

ATAG keukenapparatuur sous-vide koken, ASWA Keukens

ATAG sous-vide koken

Sous-vide is een kooktechniek die eerder binnen de muren van de betere restaurants bleef maar nu ook mogelijk wordt in je eigen keuken. Sous-vide kokken is het koken van vacuüm verpakte producten in een waterbad op een contante lage temperatuur. Het grote voordeel van deze kooktechniek is dat fijne smaken heel goed blijven behouden. De ATAG (combi-)stoomovens hebben een speciale sous-vide stand waarbij de temperatuur op de graad nauwkeurig kan worden ingesteld.

Garantie ATAG keukenapparatuur

Benieuwd naar de garantietermijn van ATAG keukenapparatuur? ASWA Keukens heeft speciale voordelen.

LEES MEER

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

Maak moodboard

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.