3-in-1 oven magnetron & stoomoven in één

- Nieuws

Haal dé ultieme alleskunner in huis met de 3 in 1 oven van ATAG of Pelgrim. Deze multifunctionele oven omvat maar liefst drie ovenfuncties; opwarmen, bakken én volwaardig stomen. Dat is niet alleen praktisch en ruimtebesparend, maar dat scheelt ook in je portemonnee!

Wil je geen concessies doen in je keuken? Hier is iets op bedacht! Met de 3-in-1 oven van ATAG of Pelgrim kook jij op je eigen manier. Of je nu wilt ontdooien, grillen, bakken, stomen of opwarmen. Dat is nu allemaal mogelijk met één compact apparaat.

Ontdek de 3-in-1 oven

Houd je van uitgebreid koken? Of liever van ‘ping’ en klaar? Met de beste apparatuur kan het allebei. Zo is een combi-oven is al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse keukens. Hiermee bespaar je niet alleen ruimte, maar heb je een multifunctioneel apparaat in huis. ATAG en Pelgrim gaan nu zelfs net een stapje verder en komen met de 3-in-1 oven waardoor stomen nu ook mogelijk wordt!

De voordelen

  • Ruimtebesparend voor iedere keuken
  • Snel, makkelijk en gezond koken
  • Grote oveninhoud (50 liter) met 4 roosters
  • Stijlvol design; matzwart en RVS

Altijd koken naar eigen smaak

Een magnetron, bakoven en stoomoven in één compact apparaat; dat is de ATAG 3-in-1. Hierin kun je met gemak je gerechten snel en gezond bereiden. Een praktische, slimme, ruimte- en geld besparende optie voor iedere keuken dus!

Deze oven is geschikt voor alle thuiskoks. Er staan maar liefst 140 voorgeprogrammeerde recepten in, voor ieder wat wils! Of sla eenvoudig je favoriete recept op met de memory functie. Daarnaast heeft de multifunctionele oven een volwaardige stoomfunctie waar diverse kooktechnieken mee mogelijk zijn. Van ontdooien en voorverwarmen tot regenereren en sous-vide koken.

Stomen is super gezond

De gezondste manier om je eten te bereiden blijft stomen. Door het toevoegen van deze functie heeft ATAG koken naar een ‘next level’ gebracht. Met 100% stoom of de combi van stoom en hete lucht bereid je groente, vis of rijst met behoud van mineralen, vitamines, smaak én kleur.

Voor een snelle hap

Met de magnetronfunctie van de 3-in-1 oven kun je met één druk op de knop je gerechten bereiden, opwarmen of ontdooien. En altijd met een gelijkmatige garing, waardoor vlees heerlijk mals blijft en geen smaak verliest.

Bakken en grillen

In de ATAG 3-in-1 bak je de lekkerste taarten en lasagnes, maar je kunt er ook een heerlijk stuk vlees in bereiden. Van grillen, tot verwarmen met hete lucht en nagaren met stoom, het is allemaal een optie. Malser én tegelijkertijd krokanter wordt het niet!

Stoer en stijlvol design

De 3-in-1 oven is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo bied ATAG de oven aan in het iconische MAGNA design en de kleurstellingen Black Steel, Grafiet en RVS uit het stijlvolle Matrix design. En Pelgrim heeft de oven in de kleur mat zwart. Dit geeft een luxe uitstraling en is perfect te combineren met verschillende uiteenlopende interieurstijlen; of je nu houdt van modernlandelijkklassiekindustrieel of design interieur. Van stoer tot strak, klassiek of luxe: het kan allemaal!

3-in-1 oven kopen?

Wil je meer informatie over de 3-in-1 oven van ATAG of Pelgrim? Neem gerust vrijblijvend contactmet ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: