ATAG actie: 10% extra korting op ATAG keukenapparatuur

Lopende Acties

Profiteer nu van onze ATAG actie. Bij aanschaf van een set van 5 ATAG keukenapparaten uit verschillende productgroepen, krijg je 10% extra korting op je ATAG keukenapparatuur. Met deze actie wordt het nog leuker om ATAG apparatuur aan te schaffen. Al meer dan 70 jaar lang toont ATAG haar passie voor koken in de vorm van kwalitatieve keukenapparatuur en dat wordt met jou gevierd!

ATAG keukenapparatuur vtwonen keuken witte keuken met zwarte apparatuur, ASWA Keukens

ATAG 3-in-1 oven

ATAG heeft een divers assortiment aan keukenapparatuur. Met de nieuwste designs en functies gaat ATAG mee met de ontwikkelingen in de markt. Vernieuwend is bijvoorbeeld de 3-in-1 oven. Een oven waarbij alle functies in een apparaat worden verwerkt. Zowel opwarmen, bakken als stomen is nu mogelijk. Dit zorgt niet alleen voor een ruimtebesparend apparaat, maar ook geld besparend. De oven heeft een grote inhoud van 50 liter en bezit 4 roosters. Hij is verkrijgbaar in matzwart en rvs.

ATAG kookplaten

Daarnaast heeft ATAG een breed assortiment in kookplaten. ATAG staat bekend om haar uitstekende wokbranders maar heeft daarnaast ook een brede collectie in inductiekookplaten. Bijvoorbeeld de ATAG Hood-in-Hob inductiekookplaat met afzuiging in het werkblad. Daarnaast is er ook een kookplaat met zowel inductie als gas van ATAG. Het gaat dan om een inductiekookplaat met één gas wokbrander voor bijvoorbeeld wokgerechten.

ATAG MAGNA inductie kookplaat met gas wokbrander, Keukenapparatuur ASWA Keukens

ATAG heeft verschillende designs waar je voor kunt kiezen. In de premium MAGNA-lijn komt functionaliteit en design samen. Bij de MATRIX-lijn is er een keuze voor meerdere kleuren staal zodat het apparaat kan worden aangepast aan jouw smaak en interieur.

Verlengde garantie

Zorgeloos gebruik maken van jouw inbouwapparatuur? ATAG heeft een unieke garantieregeling. Als je gelijktijdig vier of meer ATAG apparaten aanschaft, dan ontvangt je naast de twee jaar volledige basisgarantie, 8 jaar extra garantie. Hierbij neemt ATAG de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar rekening. Je betaalt dan alleen de voorrijkosten.

Voor meer informatie en de voorwaarden kun je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK