Quooker garantie 2 jaar

Garanties

Op een Quooker kraan heb je standaard twee jaar garantie. Heb je een storing of een defect aan je Quooker-apparaat? Ga dan naar de Quooker zelfservicetool om te kijken of je deze zelf kan verhelpen.

Quooker kraan, ASWA Keukens

Quooker garantie

Wanneer je gebruik wilt maken van de Quooker garantie, is het belangrijk dat je het apparaat gebruikt en onderhoud zoals voorgeschreven. Op de site van Quooker vind je verschillende documenten die verder toelichten hoe je een Quooker het beste kunt gebruiken. Ook kan je hier zien hoe een Quooker onderhouden moet worden. Bijvoorbeeld wanneer het apparatuur ontkalkt moet worden. Of bij een Quooker CUBE wanneer de koolstofpatronen vervangen dienen te worden. Bekijk hier onze collectie Quooker kranen en vind de kokendwaterkraan die jij hebt.

Garantievoorwaarden

Wanneer er een defect of storing is aan je Quooker, is het belangrijk dat je dit direct meldt aan Quooker of een erkende installateur. Dit kan je doen via een garantieaanvraag. De garantie dekt 2 jaar na plaatsingsdatum alle fabricage- en materiaalfouten van het hele apparaat. Deze garantie houdt in dat het apparaat kosteloos wordt teruggebracht naar de staat die het apparaat had voordat het defect er was. Het is belangrijk dat je bij het gebruik maken van de garantie in het bezit bent van het aankoopbewijs met aankoop en/of leveringsdatum.

Quooker kraan zwart, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Vervallen van garantie

In een aantal gevallen is het niet mogelijk om van de garantie gebruik te maken en zal deze dus vervallen. Hier is sprake van wanneer de Quooker niet volgens de Quooker-instructie is geïnstalleerd. Ook wanneer het niet huishoudelijk en/of onoordeelkundig wordt gebruikt vervalt de garantie. Daarnaast is voor de garantie vereist dat je regelmatig je Quooker onderhoud. De gevolgen de voortkomen uit gebrekkig gebruik en/of achterstallig onderhoud vallen niet onder de garantie. Onder achterstallig onderhoud valt ook extreme verkalking of sterke verontreiniging. Wanneer de Quooker wordt gedemonteerd of gerepareerd door derden die niet deskundig zijn, vervalt ook de garantie.

Voor meer informatie en de voorwaarden kun je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK