Quooker kraan zwart en rond, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Quooker kraan

De Quooker kraan die alles kan. Naast koud, warm en kokend water, geeft de Quooker CUBE nu ook gekoeld en bruisend water. Op deze manier haal je alles uit een kraan. Daarmee zet je zo een pot thee of kan limonade op tafel.

« Terug naar overzicht

Quooker kraanmet uittrekslang in rvs, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Hoe werkt een Quooker kraan?

Wanneer je kiest voor een Quooker-systeem heb je altijd een kraan op je keuken en tenminste één reservoir voor het kokend water onder je keuken. Wanneer je ook koel gefilterd en bruisend water uit de kraan wilt, komt er nog een reservoir bij.

Quooker kraan, Quooker FLEX, ASWA Keukens

Is een Quooker veilig?

Met kokend water in de keuken is het oppassen geblazen. Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks honderden ongelukken, vooral met kleine kinderen. Met de Quooker zijn die verleden tijd. Dankzij de kindveilige bedieningsknop en de dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt. De waterstraal is uiteraard heet, maar doordat deze niet massief is en uit druppeltjes bestaat, heb je je hand al teruggetrokken voordat je je echt kunt branden. Gemak en veiligheid gaan bij de Quooker kraan hand in hand.

Nieuw: Quooker CUBE

De Quooker CUBE brengt nóg meer plezier in de keuken. Met de CUBE geniet je in een handomdraai van een glas tintelend fris water of maak je de lekkerste limonades en cocktails. Zo haal je alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water. Het is makkelijk te gebruiken, bespaart je tijd en ruimte, maakt het gebruik van plastic flessen overbodig en is helemaal veilig!

Ontdek de nieuwe Quooker CUBE

Welke Quooker kraan past bij jou?

Een Quooker bestaat uit een keukenkraan en een reservoir in je keukenkastje. Er zijn verschillende mogelijkheden. Ga voor het gemak van een 3-in-1 kraan of een aparte kokendwaterkraan. Kies welke kraan bij jou past. Wil je alleen kokend water kunnen tappen, of ook koud en warm, koel bruisend en gefilterd water? Er bestaan vier verschillende kokendwaterkranen van Quooker: *Klik op de afbeelding voor meer productinformatie.

Quooker Kraan Cube met bruisend en kokend water, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Wel of geen Quooker kopen?

Er is niks mis met de good old waterkoker of fluitketel. Maar als je alle voordelen van de Quooker op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt. Dit is waarom een Quooker zoveel toevoegt aan je huishouden:

  • Je water smaakt beter
  • Dagelijks gemak
  • Zeer veilig, ook voor kinderen
  • Meer ruimte op je aanrecht in de keuken
  • Besparen op de energie- en waterrekening
  • Laag stand-by verbruik: 5 cent per dag
Quooker kraan zwart, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Trending: Quooker zwart

Elegant, chic, mysterieus, maar ook stoer en uitgesproken. En toch is het een allemansvriend. De zwarte Quooker kraan is een echte blikvanger en past in vrijwel ieder interieur. Combineer met beton voor een sobere look. Of ga op chic, met rijke materialen als zwart marmer, graniet en messing.

Ontdek Quooker zwart

Keukenkraan Quooker Flex, ASWA Keukens

Is een Quooker duurzaam?

Om het klimaat te sparen, moeten we allemaal ons steentje bijdragen. De aanschaf van een Quooker kan je hierbij helpen. Maar waarom is een Quooker duurzaam? Als je meerdere keren per dag kokend water gebruikt, verbruikt een Quooker niet meer energie dan een waterkoker. Het geheim van het lage energieverbruik van Quooker zit onder het aanrecht.

Lees hier hoe het werkt

Quooker Kraan rvs met uittrekslang, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Onderhoud Quooker kraan

Afhankelijk van de waterhardheid kan het zijn dat op den duur de doorlaat van water afneemt. Het advies bij gemiddelde waterhardheid (8-10 Duitse hardheid graden) is om eenmaal in de vijf jaar onderhoud uit te voeren. Het kraanzeefje (de perlator) zal met enige regelmaat ontkalkt moeten worden, dit is eenvoudig zelf te doen. 

Onderhoud Quooker kraan

Quooker kraan zwart en rond, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Quooker prijs

De Quooker prijs wordt bepaald door de kraan en het reservoir. Beide zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het goedkoopste Quooker model is de Nordic single tap met een chroom finish en een PRO3-reservoir (€ 995). Het meest luxe model is de Quooker Fusion CUBE verguld goud met Quooker COMBI-reservoir (€ 3.595).

Quooker kraan Fusion, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Quooker duurzame keuze

Om het klimaat te besparen, moeten we allemaal een stapje terug doen. Minder consumeren en bewuste keuzes maken. Hoewel het misschien als een luxe voelt om kokend, koel bruiend of gefilterd water te tappen uit je kraan, is een Quooker kraan juist een water- en energiebesparende aanschaf. Uit een Quooker haal je precies de hoeveelheid water dat je nodig hebt terwijl je bij waterkokers vaak veel meer water kookt dan je nodig hebt. Daarnaast is het COMBI-reservoir gewaardeerd met energielabel A. Doordat de boiler ook warm water geeft, hoef je het water niet meer te laten stromen totdat je warm water hebt.

 DUURZAME KEUZE

Quooker CUBE kokendwaterkraan

Quooker actie

Wanneer je voor 31-12-2021  een Quooker CUBE aanschaft, ontvang je na registratie een persoonsgebonden kortingscode waarmee je accessoires voor je Quooker gratis krijgt.  De kortingscode is eenmalig te gebruiken, persoonsgebonden en niet overdraagbaar. 

Ga naar Quooker actie

Quooker kraan, ASWA Keukens

Quooker garantie

Op een Quooker kraan heb je standaard twee jaar garantie. Registreer je Quooker om van deze garantie gebruik te maken. Heb je een storing of een defect aan je Quooker-apparaat? Ga dan eerst naar de Quooker zelfservicetool om te kijken of je deze zelf kan verhelpen.

Bekijk de garantie van Quooker

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw nieuwe keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK Bekijk magazine

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.