Quooker kraan zwart en rond, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Quooker kraan

De Quooker kraan die alles kan. Naast koud, warm en kokend water, geeft de Quooker CUBE nu ook gekoeld en bruisend water. Op deze manier haal je alles uit een kraan. Daarmee zet je zo een pot thee of kan limonade op tafel.

Quooker kraanmet uittrekslang in rvs, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Hoe werkt een Quooker kraan?

Wanneer je kiest voor een Quooker-systeem heb je altijd een kraan op je keuken en tenminste één reservoir voor het kokend water onder je keuken. Wanneer je ook koel gefilterd en bruisend water uit de kraan wilt, komt er nog een reservoir bij.

Quooker kraan, Quooker FLEX, ASWA Keukens

Is een Quooker veilig?

Door de beveiligde bedieningsknop en de gloeiende lichtring, komt het zelden voor dat je je handen onder de kokend waterstraal houdt. Maar stel dit gebeurd toch? De kokend waterstraal uit een Quooker is heet, maar niet massief. Het bestaat uit druppeltjes waardoor de gevoelstemperatuur van de straal niet meteen 100°C is. Dit is een groot verschil met een massieve plens kokend water die over je heen komt. Daarnaast is de uitloop van de kraan goed geïsoleerd en is er in de kraan een aparte aanvoer van het warme en koude water. Kokend water wordt gegeven via een andere slang waardoor je niet het laatste restje kokend water ontvangt tijdens het wassen van je handen. 

Quooker Kraan Cube met bruisend en kokend water, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Wel of geen Quooker kopen?

Er is niks mis met de good old waterkoker of fluitketel. Maar als je alle voordelen van de Quooker op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt. Dit is waarom een Quooker zoveel toevoegt aan je huishouden:

  • Je water smaakt beter
  • Dagelijks gemak
  • Zeer veilig, ook voor kinderen
  • Meer ruimte op je aanrecht in de keuken
  • Besparen op de energie- en waterrekening
  • Laag stand-by verbruik: 5 cent per dag

Welke Quooker past bij jou?

Een Quooker bestaat uit een keukenkraan en een reservoir in je keukenkastje. Er zijn verschillende mogelijkheden. Ga voor het gemak van een 3-in-1 kraan of een aparte kokendwaterkraan. Kies welke kraan bij jou past. Wil je alleen kokend water kunnen tappen, of ook koud en warm, koel bruisend en gefilterd water? Er bestaan vier verschillende kokendwaterkranen van Quooker: *Klik op de afbeelding voor meer productinformatie.

Quooker kraan zwart, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Trending: Quooker zwart

Elegant, chic, mysterieus, maar ook stoer en uitgesproken. En toch is het een allemansvriend. De zwarte Quooker kraan is een echte blikvanger en past in vrijwel ieder interieur. Combineer met beton voor een sobere look. Of ga op chic, met rijke materialen als zwart marmer, graniet en messing. Ontdek Quooker zwart.

Quooker kraan, ASWA Keukens

Quooker prijs

De Quooker prijs wordt bepaald door de kraan en het reservoir. Beide zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het goedkoopste Quooker model is de Nordic single tap met een chroom finish en een PRO3-reservoir (€ 995). Het meest luxe model is de Quooker Fusion CUBE verguld goud met COMBI-reservoir (€ 3.595).

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

Maak moodboard

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.