Miele actie als Miele Premium Partner

Lopende Acties

Wij zijn zeer trots dat Miele ons heeft uitgekozen tot Premium Partner. Dit betekend speciale aanbiedingen voor jou als consument, exclusief bij ASWA Keukens! Nu wordt het nog aantrekkelijker om Miele apparatuur aan te schaffen.

Miele Premium Dealer, ASWA Keukens

Miele actie

De kogel is door de kerk. Vanaf heden werkt Miele nog maar met een gering aantal Premium Partners. Daar zijn wij één van! Dit is alleen voor keukenwinkels die bewezen hebben dat ze een uitgebreide kennis hebben van Miele apparatuur en uiteraard wordt deze kennis continu aangescherpt door Miele met speciale cursussen voor onze keukenadviseurs. Voor een goed advies over Miele keukenapparatuur ben je bij ons dus op het juiste adres en vanwege deze bijzondere samenwerking profiteer je ook nog eens van exclusieve aanbiedingen. Ontdek meer van Miele 

Gratis demonstratie aan huis

Bij aanschaf van 4 Miele apparaten waaronder een (stoom)oven, kun je gebruik maken van een gratis demonstratie aan huis. Hierbij ervaar je alle voordelen en mogelijkheden van de onlangs aangeschafte keukenapparatuur door een huisbezoek van een Miele specialist. Tijdens een 2,5 uur durend bezoek ontvang je praktische tips over het gebruik en onderhoud van jouw Miele keukenapparaten. Volledig afgestemd op de door jou aangeschafte apparatuur. Bovendien krijg je antwoord op al jouw (kook)vragen. Nadat de keuken is geplaatst, zullen wij – in overleg met jou – contact opnemen met Miele om de demo te plannen en organiseren.

Miele Premium Dealer, ASWA Keukens

Verlengde garantie tot 5 jaar

Zorgeloos gebruik maken van jouw Miele apparatuur? Bij aankoop van minimaal vier inbouwapparaten (waarbij de kookplaat met afzuiging telt als 2 apparaten) biedt Miele vijf jaar gratis garantie. Aansluitend op de fabrieksgarantie van twee jaar wordt de garantie verlengd met een periode van drie jaar. Deze verlengde garantie geeft bij een storing het recht op de vergoeding van arbeidsloon en de te vervangen onderdelen. Gedurende de hele periode van 5 jaar hoef je geen voorrijkosten te betalen.

LET OP: voor Miele apparatuur is het van belang dat je deze tijdig online registreert. Doe je dit niet binnen de gestelde termijn dan zullen zij deze garantie niet accepteren.

Voor meer informatie en de voorwaarden kun je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK