fbpx
Keukenapparatuur Miele wijnklimaatkast met ovens, ASWA Keukens

Miele keukenapparatuur

Miele keukenapparatuur heeft een nieuwe 7000 serie ontwikkeld waarmee een nieuwe lijn keukenapparaten tot stand is gekomen. Ook is hiermee de kwaliteit van de producten verbeterd en zijn er nieuwe apparaten ontstaan. Bijvoorbeeld de Miele Dialog oven die het mogelijk maakt om verschillende ingrediënten, zoals vlees, vis en brood, tegelijkertijd perfect te bereiden. De nieuwe apparaten van Miele zijn modern en tijdloos. Dankzij dit nieuwe design gaan de omkadering en de handgreep van de toestellen volledig op in de glazen voorkant van de deur.

Plan hier jouw adviesgesprek

Miele keukenapparatuur, koken op afstand, ASWA Keukens

Koken op afstand met Miele keukenapparatuur

Koken en eten draait tegenwoordig niet meer alleen om een centrale plek in huist, maar ook in het leven. Of je nu thuis bent of onderweg, je wilt altijd kunnen blijven vertrouwen op je keukenapparatuur. Dit is mogelijk met Miele@Home. Door middel van een mobiele besturing wordt er meer comfort, levenskwaliteit en zekerheid geboden. Slimme oplossingen zoals foodview zorgen ervoor dat jij je gerechten via een camera op de telefoon in de gaten kan houden.

Miele Dialog oven, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Miele Dialog oven

De Dialog oven van Miele verandert alles wat we weten over koken. Met de revolutionaire technologie kun je het onvoorstelbare creëren. Sensoren onderhouden een constante dialoog tussen de ingrediënten om voedsel in zijn geheel te bereiden. Plaats tegelijkertijd vlees, groenten en aardappels in de oven en elk item wordt perfect bereid.

Ontdek alles over de Miele Dialog oven.

Miele keukenapparatuur stoomoven, ASWA Keuken

Miele stoomoven

Miele introduceert haar krachtigste stoomoven tot nu toe. DualSteam zorgt ervoor dat alle smaken en voedingsstoffen worden behouden en zorgt ook voor een constante temperatuur en vochtigheid in de oven. De instellingen kunnen in stappen van één graad worden aangepast en sous vide-koken is tevens mogelijk. Ook is het mogelijk om de stoomoven aan te sluiten op een vaste wateraansluiting waardoor je geen waterreservoir hoeft te vullen.

Ontdek alles over de Miele stoomoven

Miele vaatwasser Autodos

Ook heeft Miele een innovatieve Autodos vaatwasser gelanceerd. Centraal in dit concept staat de automatische dosering met geïntegreerde  powerdisk. In deze disk plaats je een reinigingsmiddel en de geavanceerde elektronica zorgt ervoor dat exact de juiste hoeveelheid wordt afgestemd op jouw vuile vaat. Hierdoor ben je voor ongeveer 20 wasbeurten klaar, heb je nooit meer overdosering en een perfecte reiniging. Daarnaast bezit Miele het unieke AutoDry systeem waardoor de vaatwasser tijdens het droogproces een stukje gaat openstaan. Dit zorgt ervoor dat de vaat altijd perfect wordt gedroogd. Hiermee is overblijvend vocht op kopjes of plastic bakjes verleden tijd.

Miele Vaatwasser 3D besteklade, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Miele duurzame keuze

Miele heeft een lage CO2-voetafdruk door de efficiente productie in Europa. Doordat de apparaten aan een omvangrijke kwaliteitstest worden onderworpen, kan Miele en lange levensduur garanderen. Daarnaast hebben diverse apparaten van Miele de mogelijkheid tot extra duurzaamheid. Zo kan met ThermoSpaar iedere vaatwasser worden aangesloten op een warmwateraansluiting tot 65 graden. Hiermee verminder je het energiegebruik tot wel 40%. 

 DUURZAME KEUZE

Miele kookdemonstratie, ASWA Keukens

Miele kookdemonstratie

Bij ASWA Keukens zijn er regelmatig kookdemonstraties van verschillende merken. Wil je graag een Miele stoomoven kookdemo's bijwonen? Klik dan op onderstaande button en bekijk de eerstvolgende mogelijkheid. Tijdens deze kookdemonstratie gaat een Miele kok specifiek in op de vele mogelijkheden van de stoomoven en de combi stoomoven met magnetron. We leren je hoe je deze apparaten optimaal kunt gebruiken, zodat je er elke dag plezier aan kunt beleven.

Bekijk alle KOODEMO'S

Miele Premium Dealer, ASWA Keukens

Miele acties en garantie

Wij zijn zeer trots dat Miele ons heeft uitgekozen tot Premium Partner. Dit betekend speciale aanbiedingen voor jou als consument, exclusief bij ASWA Keukens! Nu wordt het nog aantrekkelijker om Miele keukenapparatuur aan te schaffen. Vanwege deze bijzondere samenwerking, ontvang je ook nog eens extra garantievoordelen bij de aankoop van Miele-inbouwapparaten.

Miele Garantie MIELE ACTIE

Meer informatie over Miele keukenapparatuur vind je op www.miele.nl

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw nieuwe keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.