Ervaar de revolutie: de Miele Dialog oven

- Nieuws

“De grootste innovatie sinds de introductie van de inductiekookplaat” – met deze woorden classificeerde Miele haar belangrijkste noviteit – de Dialog oven – Een intelligente oven die de toekomst van koken verandert.

Miele Dialog oven

De Dialog oven gebruikt als eerste ter wereld een technologie waarmee gerechten worden bereid die niet in een gewone oven gemaakt kunnen worden. Aan de buitenkant ziet het apparaat er uit als een oven, maar de mogelijkheden zijn ongekend. Voor de allereerste keer slaagt technologie erin om op een intelligente manier te communiceren met de textuur van voedsel.

Het resultaat? Vlees blijft veel sappiger en wordt gelijkmatiger gegaard, vis en groenten behouden hun fijne structuur en deeg nog beter.

Excellente resultaten

De Dialog Oven kan namelijk verschillende ingrediënten, zoals vlees, vis of brood, tegelijkertijd perfect bereiden, bakken, verwarmen of ontdooien. Neem bijvoorbeeld een lamsbout met paprika, asperges en aardappeltjes. Plaats het geheel in de Dialog oven en na 45 minuten komt de lamsbout er sappig en gelijkmatig gegaard uit, met al dente gegaarde groenten en heerlijke aardappeltjes. Alle ingrediënten garen volledig en gelijkmatig en niet zoals traditioneel het geval is, van buiten naar binnen.

Tijdwinst zonder kwaliteitsverlies

De Dialog oven opent een nieuwe wereld van ongekende mogelijkheden. De oven kan bijvoorbeeld verse vis perfect garen in een blok ijs, zonder dat het ijs smelt. Bovendien bespaart de Dialog oven veel tijd, zonder kwaliteitsverlies: in slechts 2,5 uur tover je een pulled pork op tafel. Dat is 70% tijdwinst!

Miele dialog oven prijs

De Dialog oven is met een introductieprijs van € 8.000 nog niet bereikbaar voor iedere kook gek maar zeker de techniek van de toekomst. Mocht u deze aanschafprijs u niet afschrikken dan bent u verzekert van een unieke oven met een unieke kook ervaring.

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: