Gratis filters bij geselecteerde kookplaten met afzuiging

Lopende Acties

De kookplaat met afzuiging is niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. Steeds meer mensen kiezen voor deze handige twee-in-één oplossing. Wanneer er wordt gekozen voor recirculatie moeten de koolstoffilters na enige tijd vervangen worden. Door te profiteren van de ATAG, Pelgrim en ETNA actie krijg je de koolstoffilters er gratis bij. De actie is alleen geldig op geselecteerde modellen en loopt tot 1 juli 2024.

ATAG Pelgrim en ETNA actie

8 jaar zorgeloos koken met ATAG en Pelgrim

Na aankoop van een van de geselecteerde ATAG of Pelgrim kookplaten met afzuiging dien je het product online te registreren. Na registratie van de kookplaat ontvang je twee sets LongLife™  recirculatiefilters helemaal gratis. Deze filters zijn goed voor minimaal 8 jaar gefilterde lucht en een schoon binnenklimaat!

5 jaar onder de pannen met ETNA

Na aankoop van een van de geselecteerde ETNA kookplaten met afzuiging wordt een set recirculatiefilets gratis meegeleverd. Deze filters gaan minimaal 5 jaar mee!

Voor meer informatie en de voorwaarden kun je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Lees ook: