BORA Classic kookveldafzuiging

- Nieuws

BORA Classic kookveldafzuiging– De gepatenteerde en met de ‘Red Dot-Award’ bekroonde innovatie introduceert een nieuwe definitie van ergonomie en efficiëntie bij het koken. BORA Classic biedt u verschillende kookvelden – ideale voorwaarden voor een keukenontwerp op maat. Ontdek nu ook BORA Classic 2.0.

Nieuw! BORA Classic 2.0 - BORA kookplaat met afzuiging, Keuken Inspiratie ASWA Keukens

BORA Classic biedt — op minder ruimte dan BORA Professional — dé oplossing voor uw persoonlijke kook- en keukendromen in een perfect ontworpen ruimte. Zonder storende kap die afbreuk doet aan het keukenbeeld — en toch heeft u, dankzij het BORA principe, de perfecte oplossing voor de afzuiging van de kookdampen. Het strakke design van BORA Classic past zich aan uw stijl aan, ongeacht of u het in uw keuken met staal, glas, hout of steen wilt combineren — en bezoekers staan versteld wanneer de innovatieve ventilatietechnologie kookdampen en geurtjes tijdens het gebruik als bij toverslag naar beneden afzuigt.

BORA Classic 2.0

BORA komt deze zomer (2019) met de BORA Classic 2.0 op de markt. Nieuw in de BORA Classic 2.0 is de revolutionaire centrale bediening welke ervoor zorgt dat er geen kookoppervlakte verloren gaat. Een absolute primeur voor een modulair systeem en veel meer dan een geweldige blikvanger. De bediening gebeurt heel eenvoudig door de vinger omhoog of omlaag te bewegen. Met slechts één druk op de knop krijgt u intuïtief toegang tot alle belangrijke functies. Samengevat: esthetisch hoogstaand en uitgesproken stil koken met 4 grote kookpotten van max. 24 cm tegelijkertijd, en dat met de grootst mogelijke keuze aan kookvelden. Maximale flexibiliteit voor de individuele keuken.

Voordelen:

  • Minimalistisch design
  • Modulair systeem
  • Intuïtieve sControl+ bediening
  • Extra groot kookoppervlak
  • Minimale geluidssterkte
  • Reinigingscomfort
  • Automatische regeling afzuiging
  • Unieke, exacte temperatuurregeling

Assortiment BORA kookplaat met afzuiging

Het assortiment van BORA bestaat uit vier innovatieve productlijnen met meerdere producten. Eén principe – vier efficiënte oplossingen: BORA Basic, BORA Classic, BORA Professional & BORA Pure. Voor ieder wat wils!

Vragen & antwoorden 

Hoe werkt het BORA afzuigsysteem? Wat is de prijs van een BORA afzuiging? Wat zijn de grootste en belangrijkste verschillen tussen de BORA Basic, Pure, Classic & Professional? Hoe onderhoud ik mijn BORA kookplaat? Op deze pagina geven wij u antwoord op al uw vragen over het BORA-afzuigsysteem. 

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook:

(bron: BORA)