BORA Classic 2.0 kookplaat met afzuiging

- Nieuws

BORA Classic kookveldafzuiging– De gepatenteerde en met de ‘Red Dot-Award’ bekroonde innovatie introduceert een nieuwe definitie van ergonomie en efficiëntie bij het koken. BORA Classic biedt u verschillende kookvelden – ideale voorwaarden voor een keukenontwerp op maat. Ontdek nu ook BORA Classic 2.0 voor maximale flexibiliteit voor de individuele keuken.

BORA Classic biedt — op minder ruimte dan BORA Professional — dé oplossing voor uw persoonlijke kook- en keukendromen in een perfect ontworpen ruimte. Zonder storende kap die afbreuk doet aan het keukenbeeld — en toch heeft u, dankzij het BORA principe, de perfecte oplossing voor de afzuiging van de kookdampen. Het strakke design van BORA Classic past zich aan uw keukenstijl aan, ongeacht of u het in uw keuken met staal, glas, hout of steen wilt combineren — en bezoekers staan versteld wanneer de innovatieve ventilatietechnologie kookdampen en geurtjes tijdens het gebruik als bij toverslag naar beneden afzuigt.

BORA Classic 2.0

BORA komt deze zomer (2019) met de BORA Classic 2.0 op de markt. Nieuw in de BORA Classic 2.0 is de revolutionaire centrale bediening welke ervoor zorgt dat er geen kookoppervlakte verloren gaat. Een absolute primeur voor een modulair systeem en veel meer dan een geweldige blikvanger. De bediening gebeurt heel eenvoudig door de vinger omhoog of omlaag te bewegen. Met slechts één druk op de knop krijgt u intuïtief toegang tot alle belangrijke functies. Samengevat: esthetisch hoogstaand en uitgesproken stil koken met 4 grote kookpotten van max. 24 cm tegelijkertijd, en dat met de grootst mogelijke keuze aan kookvelden. Maximale flexibiliteit voor de individuele keuken.

De voordelen:

  • Minimalistisch design
  • Modulair systeem
  • Intuïtieve sControl+ bediening
  • Extra groot kookoppervlak
  • Minimale geluidssterkte
  • Reinigingscomfort
  • Automatische regeling afzuiging
  • Unieke, exacte temperatuurregeling

BORA Classic 2.0 grillplaat en inductie kookplaat met afzuiging en teppanyaki

Eenvoudig schoon te maken

Onderdelen die in contact komen met de kookdampen, kunnen via de makkelijk toegankelijke en brede instroomopening eenvoudig worden verwijderd. U stopt deze onderdelen gewoon in de vaatwasser, waar ze heel weinig plaats innemen. Lees hier meer onderhoudstips. 

Recirculatie of luchtafvoer? 

Bij de BORA kookplaten met recirculatiesysteem moet het actieve-koolfilter vervangen worden wanneer het functielampje oplicht. Het filter voorkomt dat onaangename kookgeurtjes terechtkomen in uw nieuwe keuken. De gebruikersduur van zo’n koolstoffilter is ongeveer 150 tot 400 uur, afhankelijk van uw type kookplaat. Lees hier hoe u het filter van de BORA kookplaat met recirculatiesysteem vervangt.

BORA Classic prijs

De BORA kookplaat prijs hangt af van het type kookplaat met afzuiging, en is afhankelijk van de componenten of pakketprijs die u kiest. De prijzen lopen daarom ook breed uiteen. Daarnaast zit er een klein prijsverschil in het type afzuigsysteem. Het BORA afzuigsysteem met recirculatie is over het algemeen iets duurder dan het afzuigsysteem met luchtafvoer. De BORA Classic 2.0 prijs ligt tussen de € 3.590,- en € 6.350,- . Bekijk hier alle BORA prijzen. 

Overzicht BORA kookplaat met afzuiging

Het assortiment van BORA bestaat nu, met de nieuwe BORA X Pure, uit vijf innovatieve productlijnen met meerdere producten. Eén principe – vijf efficiënte oplossingen. Voor ieder wat wils! *Klik op de afbeelding voor meer productinformatie en ontdek de verschillen tussen de BORA kookplaten.

Vragen & antwoorden

Hoe werkt het BORA afzuigsysteem? Wat is de prijs van een BORA kookplaat met afzuiging? Wat zijn de grootste en belangrijkste verschillen tussen de BORA kookplaten? Hoe onderhoud ik mijn BORA afzuiging? Wat is de BORA kookplaat prijs? Op deze pagina geven wij u antwoord op al uw vragen over het BORA afzuigsysteem. 

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Lees ook:

 

(bron: BORA)