Corian in uw keuken

- Nieuws

Het high-tech DuPont Corian oppervlaktemateriaal is een nieuw ontworpen hoogwaardig materiaal dat gebruikt wordt in de interieurinrichting en is een prachtig materiaal voor in uw keuken. In de keuken heeft het een revolutie teweeggebracht op het gebied van kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit in design. DuPont Corian belichaamt de vitaliteit van eindeloze evolutie, gebaseerd op expertise van wereldklasse in wetenschap, technologie en marketing, en op tweehonderd jaar van succesvolle innovatie. Corian biedt een unieke combinatie van hoogwaardig materiaal, ontwerpvrijheid en onderhouds efficiëntie.

Nieuws Corian in uw keuken

Ontwerp
Corian zorgt altijd voor elegantie en een zijdezachte, aangename aanraking, hoe ruim of compact uw keuken ook mag zijn.

Uniek
Kleine details kunnen een groot verschil maken. Een gevormde rand kan het werkblad het effect van regelmaat geven. Een gebogen achterlijst heeft zowel esthetische als praktische voordelen zoals vloeiende lijnen en gemakkelijk onderhoud.

Op maat gemaakt
Voor uw droomkeuken kunt u de vorm en kleur van de spoelbak kiezen en de precieze locatie van afwateringsgroeven en pannenroosters.

Kleuren
Corian is leverbaar in moderne en elegante kleuren. U kunt kiezen uit een speciaal kleurenpalet van sneeuwwit tot geaderde effecten tot de diepdonkere esthetiek van onze DeepColour collectie, die specifiek getest is voor intensief gebruik van het werkblad.

Spoelbakken
Wanneer u Corian spoelbakken integreert in het ontwerp van uw keuken creëert dit een spectaculair effect gecombineerd met optimale bruikbaarheid. Duurzame en niet-poreuze Corian spoelbakken zijn aantrekkelijk en gemakkelijk te onderhouden. U kunt kiezen uit een groot assortiment spoelbakken en ze installeren als een spoelbak of als een combinatie, om te voldoen aan de esthetische en functionele behoeften van uw keuken. Elke stijl is een perfect voorbeeld van de buitengewone ontwerpflexibiliteit van het materiaal.

U kunt Corian spoelbakken met modieuze vierkante of de klassiekere afgeronde hoeken selecteren uit onze catalogi. Ze zijn leverbaar in een grotere of kleiner formaat. Ook is er de mogelijkheid om een Corian spoelbak te kiezen met roestvrijstalen bodem.

Nieuws - corian in uw keuken

Randafwerkingen
Omdat Corian gemakkelijk kan worden gevormd en gesneden zijn een groot aantal stijlvolle randdetails mogelijk. Dit kan variëren van eenvoudige rechte randen tot afgeschuinde, teruglopende of extra dikke randen.

Andere opties
U kunt uw werkblad vervolledigen met echt maatwerk door speciale effecten te kiezen, zoals gebogen achterlijst, roestvrijstalen pannenroosters of afwateringsgroeven.

Wilt u graag eens de mogelijkheden bekijken of meer informatie krijgen over Corian? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms.

Bron: Cora techniek