BORA verlichting voor het optimale lichtplan

- Nieuws

De keuken is de centrale ruimte in ons huis, waar we het merendeel van onze tijd doorbrengen. Met BORA verlichting ben je verzekerd van het optimale lichtplan voor elke kooksituatie, of het nu gaat om gedimd, warm licht tijdens het eten of stralend helder licht tijdens het koken. Met verlichting van BORA kook en leef je altijd in het juiste licht!

BORA Horizon: stijlvol licht voor elke gelegenheid

De lineaire hanglamp BORA Horizon is veelzijdig inzetbaar. Of het nu gaat om indirecte sfeerverlichting boven de eettafel of als directe lichtbron boven het kookveld, deze lamp past zich aan elke situatie aan. Met de mogelijkheid om de lichttemperatuur op vijf niveaus in te stellen en intuïtief middels handgebaren te dimmen, creëert de BORA Horizon een aangename sfeer, perfect voor elke kooksituatie.

BORA Stars: variabel en stijlvol verlichten

Met het flexibele systeem van BORA Stars kan elke woonruimte naar wens worden vormgegeven. De verticale hanglamp BORA Stars is verkrijgbaar als enkele lichtbuis in een opbouw- of inbouwvariant, of met drie lichtbuizen die lineair of circulair gerangschikt kunnen worden. De BORA Stars kan moeiteloos worden gedimd met een draai- of lichtschakelaar, waardoor je de perfecte lichtintensiteit kunt creëren voor elke gelegenheid.

De vijf kenmerken van BORA verlichting

BORA Verlichting onderscheidt zich door vijf essentiële kenmerken die zorgen voor een optimale ervaring:

  • Vrij, onbelemmerd zicht: BORA biedt perfecte verlichting zonder het zicht op de essentie te belemmeren. Het integreert op een minimalistische en ingetogen wijze in de keukenarchitectuur, waardoor er vrij zicht is op de werkbladen of boven de eettafel.
  • Eenvoudige bediening: met intuïtieve bediening door middel van handgebaren en  dimmogelijkheden geniet je moeiteloos van aangenaam licht in elke situatie.
  • Topprestatie: de BORA kookveldafzuigsystemen, gecombineerd met de fraaie en functionele verlichtingsopties, zorgt voor optimale flexibiliteit en planningsvrijheid.
  • Tijdloos design: beschikbaar in drie verschillende kleuren, voegt de verlichting een vleugje tijdloze elegantie toe aan het totaalbeeld van de keuken.
  • Reinigingscomfort: Dankzij hoogwaardige materialen is de verlichting eenvoudig te reinigen met glasreiniger en een zachte doek.

BORA verlichting kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over de verlichting van BORA? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: