Nieuwe Quooker kleuren: Rosé Koper & Gunmetal

- Nieuws

Wil jij een echt designstatement in jouw keuken maken? Dan zijn deze nieuwe Quooker kleuren absoluut wat je zoekt! Rosé Koper en Gunmetal zijn stijlvol en passen ook perfect in jouw interieur. Ontdek hier alles over de nieuwste Quooker kleuren!

Ga voor stijl en elegantie met Rosé Koper

De nieuwe Quooker kraan met rosé koperfinish is een verfijnd accent voor je keuken, geïnspireerd op koper met een subtiele roze tint, waardoor je keuken een tijdloze, warme gloed krijgt. De rosé koperen kleur is veelzijdig en past goed bij verschillende materialen en kleuren, zoals lichte Scandinavische paletten, marmer, natuursteen en kan zelfs een vintage uitstraling geven. Het komt vooral tot zijn recht in donkere keukens als een opvallende eye-catcher.

Gunmetal voor een stoere look in je keuken

Gunmetal, een soort brons, combineert diep donkergrijs met blauwe ondertonen en een subtiele glans. De kleur is ferm, masculien, koel en robuust. Gunmetal geeft je keuken een gestroomlijnde, industriële look. Het is de finishing touch die een donkere keuken diepte geeft en een lichte keuken power!

Beschikbaar voor de Quooker Fusion en Flex

De kleuren zijn beschikbaar voor de Quooker-modellen Fusion en Flex. Deze kranen geven direct koud, warm en 100°C kokend water. De kranen besparen je veel tijd, energie en ruimte in de keuken. Bovendien is de Flex voorzien van een handige uittrekbare slang, waardoor je een groter bereik hebt in de gootsteen. Als je de Quooker CUBE toevoegt, kun je met de kraan van je keuze ook gekoeld en bruisend water krijgen. Het zeeppompje is ook verkrijgbaar in beide kleuren.

Nieuwe Quooker kleuren kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over de nieuwe Quooker kleuren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: