BORA Basic kookveldafzuiging

- Nieuws

BORA Basic kookveldafzuiging – Brengt bij elkaar wat bij elkaar hoort: kookveld en afzuigkap in één. Liefhebbers van hoge prestaties en een uniek design genieten met BORA Basic van een compacte oplossing met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding – en dat voor elke privékeuken.

Design en techniek in zijn mooiste vorm
Verschillende producten voor verschillende gebruikers. Geoptimaliseerd voor de verwachtingen aan modern keukendesign. Ontdek hieronder de voordelen:

Compact 
BORA Basic overtuigt met zijn compacte systeemafmetingen en het luxueus ontworpen oppervlakte-inductiekookveld biedt toch maar mooi plaats voor twee grote kookpannen achter elkaar.

Automatische afzuiging
Kookveld en afzuiging communiceren intelligent met elkaar. dat betekend comfort door één druk op de knop en automatisch efficiente en accurate prestaties.

Slimme touchbediening 
Gewoon slim, gewoon intuitief – BORA Basic bedient u met één druk op de knop.

Assortiment BORA kookplaat met afzuiging

Het assortiment van BORA bestaat uit vier innovatieve productlijnen met meerdere producten. Eén principe – vier efficiënte oplossingen: BORA Basic, BORA Classic, BORA Professional & BORA Pure. Voor ieder wat wils!

Vragen & antwoorden BORA kookplaat met afzuiging 

Hoe werkt het BORA afzuigsysteem? Wat is de prijs van een BORA afzuiging? Wat zijn de grootste en belangrijkste verschillen tussen de BORA Basic, Pure, Classic & Professional? Hoe onderhoud ik mijn BORA kookplaat? Op deze pagina geven wij u antwoord op al uw vragen over het BORA-afzuigsysteem. 

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook

(bron: BORA)