BORA Basic kookveldafzuiging

- Nieuws

BORA Basic kookveldafzuiging – Brengt bij elkaar wat bij elkaar hoort: kookveld en afzuigkap in één. Liefhebbers van hoge prestaties en een uniek design genieten met BORA Basic van een compacte oplossing met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding – en dat voor elke privékeuken.

Design en techniek in zijn mooiste vorm

Verschillende producten voor verschillende gebruikers. Geoptimaliseerd voor de verwachtingen aan modern keukendesign. Ontdek hieronder de voordelen:

Compact 

BORA Basic overtuigt met zijn compacte systeemafmetingen en het luxueus ontworpen oppervlakte-inductiekookveld biedt toch maar mooi plaats voor twee grote kookpannen achter elkaar.

Automatische afzuiging

Kookveld en afzuiging communiceren intelligent met elkaar. dat betekend comfort door één druk op de knop en automatisch efficiente en accurate prestaties.

Slimme touchbediening 

Gewoon slim, gewoon intuïtief – BORA Basic bedient u met één druk op de knop.

Eenvoudig schoon te maken

Onderdelen die in contact komen met de kookdampen, kunnen via de makkelijk toegankelijke en brede instroomopening eenvoudig worden verwijderd. U stopt deze onderdelen gewoon in de vaatwasser, waar ze heel weinig plaats innemen. Lees hier meer onderhoudstips. 

Recirculatie of luchtafvoer? 

Bij de BORA kookplaten met recirculatiesysteem moet het actieve-koolfilter vervangen worden wanneer het functielampje oplicht. Het filter voorkomt dat onaangename kookgeurtjes terechtkomen in uw nieuwe keuken. De gebruikersduur van zo’n koolstoffilter is ongeveer 150 tot 400 uur, afhankelijk van uw type kookplaat. Lees hier hoe u het filter van de BORA kookplaat met recirculatiesysteem vervangt.

BORA Basic prijs

De BORA kookplaat prijs hangt af van het type kookplaat met afzuiging, en is afhankelijk van de componenten of pakketprijs die u kiest. De prijzen lopen daarom ook breed uiteen. Daarnaast zit er een klein prijsverschil in het type afzuigsysteem. Het BORA afzuigsysteem met recirculatie is over het algemeen iets duurder dan het afzuigsysteem met luchtafvoer. De BORA Basic prijs ligt tussen de € 2.295,- en € 3.995,- . Bekijk hier alle BORA prijzen. 

Assortiment BORA kookplaat met afzuiging

Het assortiment van BORA bestaat nu, met de nieuwe BORA X Pure, uit vijf innovatieve productlijnen met meerdere producten. Eén principe – vijf efficiënte oplossingen. Voor ieder wat wils! *Klik op de afbeelding voor meer productinformatie en ontdek de verschillen tussen de BORA kookplaten.

Vragen & antwoorden 

Hoe werkt het BORA afzuigsysteem? Wat is de prijs van een BORA kookplaat met afzuiging? Wat zijn de grootste en belangrijkste verschillen tussen de BORA kookplaten? Hoe onderhoud ik mijn BORA afzuiging? Wat is de BORA kookplaat prijs? Op deze pagina geven wij u antwoord op al uw vragen over het BORA afzuigsysteem. 

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook:

(bron: BORA)