Miele con@ctivity

- Nieuws

Nieuws Miele Connectivity

Zodra u de kookplaat inschakelt, gaat de verlichting van de afzuigkap automatisch aan en begint de afzuigkap te werken.
Dankzij de moderne technologie Con@ctivity 2.0 kan uw afzuigkap met de kookplaat communiceren. Of u het eten nu zachtjes laat sudderen of het vlees op een hoge stand aanbraadt, of u nu één of meerdere pannen gebruikt – de afzuigkap van Miele reageert automatisch op de instellingen van de kookplaat. Zo blijft het klimaat in de keuken altijd perfect. Als u de kookplaat uitschakelt, draait de afzuigkap nog even door, afhankelijk van de bereiding tot 15 minuten. De lucht in het vertrek wordt zo weer fris en er wordt geen energie verspild. Uiteraard kunt u de afzuigkap ook altijd handmatig bedienen. Geheel naar wens.

Nieuws Miele Connectivity

Hoe werkt Con@ctivity 2.0?

  • Nadat de kookplaat is ingeschakeld, gaan de kookplaatverlichting en na korte tijd de afzuiging van de afzuigkap automatisch aan.
  • Tijdens het kookproces kiest de afzuigkap automatisch een afzuigvermogen dat past bij het aantal ingeschakelde kookzones en bij de ingeschakelde kookstand.
  • Nadat de kookplaat is uitgeschakeld, gaan na een uitlooptijd ook de afzuiging en de kookplaatverlichting van de afzuigkap automatisch uit.

Bekijk ook de onderstaande demonstratie video:

Nieuwsgierig? Kom gerust langs in onze showroom en laat u adviseren door één van onze adviseurs.