kookdemo's

Bij ASWA Keukens zijn er regelmatig demonstraties van verschillende merken. Wilt u graag één van onze kookdemo's bijwonen? Bekijk onderstaand de eerst volgende kookdemo's.

SIEMENS combi-stoomoven

Professionele koks leren u alles over koken met stoom en de mogelijkheden van Siemens inbouwapparatuur. Zo ziet u de apparaten in werking, kunt u proeven van het resultaat en is er uiteraard de mogelijkheid om uw vragen te stellen.

Zondag 2 september (koopzondag in Helmond)
Zondag 7 oktober (koopzondag in Helmond)

MIELE STOOMOVEN

Tijdens de Miele stoomoven kookworkshop gaat een kok specifiek in op de vele mogelijkheden van de stoomoven en de stoomoven met magnetron. We leren u hoe u deze apparaten optimaal kunt gebruiken, zodat u er elke dag plezier aan kunt beleven.

Zondag 25 november (koopzondag in Uden)
Zondag 16 december (koopzondag in Helmond)

BORA KOOKVELDAFZUIGING

Kookwasem en -geurtjes stijgen niet op maar worden direct weggezogen daar waar het ontstaat: direct bij het kookveld, direct uit de pan, braadslee, koekenpan of grill. Kom de Bora werkend zien tijdens één van de Bora kookdemo's.

Zondag 4 november (koopzondag in Helmond)
Donderdag 27 december (in Helmond)

 

ATAG STOOMOVEN

Leer alles over sous-vide koken tijdens de ATAG kookdemonstratie. Één van de ATAG koks geeft handige tips, zodat u thuis aan de slag kunt en op culinair niveau heerlijke gerechten kunt bereiden.

Zondag 30 september (koopzondag in Uden)
Zondag 14 oktober (koopzondag in Helmond)

AEG COMBI-STOOMOVEN

Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om heerlijk te koken met de AEG combi-stoomoven. Tijdens deze kookdemonstratie ontdekt u, onder begeleiding van chefkoks, nieuwe technieken en nieuwe smaken.

Zondag 18 november (koopzondag in Helmond)

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.