kookdemo's

Bij ASWA Keukens zijn er regelmatig demonstraties van verschillende merken. Wilt u graag één van onze kookdemo's bijwonen? Bekijk onderstaand de eerst volgende kookdemo's.

SIEMENS combi-stoomoven

Professionele koks leren u alles over koken met stoom en de mogelijkheden van Siemens inbouwapparatuur. Zo ziet u de apparaten in werking, kunt u proeven van het resultaat en is er uiteraard de mogelijkheid om uw vragen te stellen.

Zondag 7 oktober (koopzondag in Helmond)
Zondag 28 oktober (koopzondag in Uden)

MIELE STOOMOVEN

Tijdens de Miele stoomoven kookworkshop gaat een kok specifiek in op de vele mogelijkheden van de stoomoven en de stoomoven met magnetron. We leren u hoe u deze apparaten optimaal kunt gebruiken, zodat u er elke dag plezier aan kunt beleven.

Zondag 25 november (koopzondag in Uden)
Zondag 16 december (koopzondag in Helmond)

BORA KOOKVELDAFZUIGING

Kookwasem en -geurtjes stijgen niet op maar worden direct weggezogen daar waar het ontstaat: direct bij het kookveld, direct uit de pan, braadslee, koekenpan of grill. Kom de Bora werkend zien tijdens één van de Bora kookdemo's.

Zondag 4 november (koopzondag in Helmond)
Donderdag 27 december (in Helmond)

 

ATAG STOOMOVEN

Leer alles over sous-vide koken tijdens de ATAG kookdemonstratie. Één van de ATAG koks geeft handige tips, zodat u thuis aan de slag kunt en op culinair niveau heerlijke gerechten kunt bereiden.

Zondag 30 september (koopzondag in Uden)
Zondag 14 oktober (koopzondag in Helmond)

AEG COMBI-STOOMOVEN

Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om heerlijk te koken met de AEG combi-stoomoven. Tijdens deze kookdemonstratie ontdekt u, onder begeleiding van chefkoks, nieuwe technieken en nieuwe smaken.

Zondag 18 november (koopzondag in Helmond)

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.