kookdemo's

Bij ASWA Keukens zijn er regelmatig demonstraties van verschillende merken. Wilt u graag één van onze kookdemo's bijwonen? Bekijk onderstaand de eerst volgende kookdemo's.

SIEMENS combi-stoomoven

Professionele koks leren u alles over koken met stoom en de mogelijkheden van Siemens inbouwapparatuur. Zo ziet u de apparaten in werking, kunt u proeven van het resultaat en is er uiteraard de mogelijkheid om uw vragen te stellen.

Zondag 18 maart (koopzondag in Helmond)
Zondag 29 april (koopzondag in Uden)

MIELE STOOMOVEN

Tijdens de Miele stoomoven kookworkshop gaat een kok specifiek in op de vele mogelijkheden van de stoomoven en de stoomoven met magnetron. We leren u hoe u deze apparaten optimaal kunt gebruiken, zodat u er elke dag plezier aan kunt beleven.

Maandag 2 april (2e Paasdag in Helmond & Uden)
Zondag 25 november (koopzondag in Uden)

BORA KOOKVELDAFZUIGING

Kookwasem en -geurtjes stijgen niet op maar worden direct weggezogen daar waar het ontstaat: direct bij het kookveld, direct uit de pan, braadslee, koekenpan of grill. Kom de Bora werkend zien tijdens één van de Bora kookdemo's.

Maandag 2 april (2e Paasdag in Dordrecht)
Zondag 3 juni (koopzondag in Helmond)

 

ATAG STOOMOVEN

Leer alles over sous-vide koken tijdens de ATAG kookdemonstratie. Één van de ATAG koks geeft handige tips, zodat u thuis aan de slag kunt en op culinair niveau heerlijke gerechten kunt bereiden.

Zondag 25 maart (koopzondag in Uden)
Zondag 6 mei (koopzondag in Helmond)

AEG COMBI-STOOMOVEN

Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om heerlijk te koken met de AEG combi-stoomoven. Tijdens deze kookdemonstratie ontdekt u, onder begeleiding van chefkoks, nieuwe technieken en nieuwe smaken.

Zondag 25 februari (koopzondag in Uden)
Zondag 4 maart (koopzondag in Helmond)

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.