fbpx
NEFF Keukenapparatuur ASWA Keukens

NEFF keukenapparatuur

Ontdek jouw NEFF keukenapparatuur

NEFF keukenapparatuur stimuleert jouw creativiteit in de keuken en laat niets je in de weg staan. Of het nu gaat om een driegangendiner of een heerlijk dessert, een keuken met NEFF apparatuur kan voorzien in ieder gerecht. Haal bijvoorbeeld een stukje Italië in huis en maak zelf die heerlijke steenoven pizza met de NEFF pizzasteen of kies voor een oven met Slide&Hide® ovendeur die geheel onder de over verdwijnt voor een ongehinderde toegang.

Plan nu jouw adviesgesprek

NEFF kleurrijke eettafel, Sfeerimpressie ASWA Keukens

NEFF keukenapparatuur

NEFF oven Slide&Hide®

NEFF ontwikkelde een Slide&Hide® ovendeur die geheel onder je oven verdwijnt. Alle ovens van 60 cm hoog hebben deze unieke ovendeur voor een ongehinderde toegang. Daarnaast zorgt het CircoTherm heteluchtsysteem voor een perfecte gelijkmatige verdeling van de hete lucht door de hele ovenruimte. Op deze manier kan je op drie verschillende niveaus bakken zonder smaak- en geuroverdracht. Daarnaast biedt NEFF naadloze inbouwmogelijkheden voor twee boven elkaar geplaatste apparaten. Door de Seamless Combination strips ontstaat een geheel wat voor een indrukwekkend geheel zorgt.

Ontdek alles over de NEFF Slide&Hide® ovendeur.

NEFF keukenapparatuur kookplaat met afzuiging, ASWA Keukens

NEFF inductiekookplaat

NEFF bezit een breed assortiment aan inductiekookplaten met handige toevoegingen die het koken makkelijker maken. Zo zijn er FlexInductie-kookplaten waarbij de kookplaat voelt waar jij je pan hebt neergezet. Daarnaast zijn deze kookplaten verkrijgbaar met een TwistPad® Fire. Dit is een magnetische, afneembare verlichte knop waarmee alle kookzones makkelijk bediend kunnen worden. Dit geeft een unieke toevoeging aan deze kookplaten waardoor ze ook nog eens gemakkelijk te reinigen zijn. Met tevens een perfect kinderslot.

NEFF vaatwasser

Het afwassen van de vaat met de hand kan de sfeer van een gezellige avond zomaar doen omslaan. Ovenschalen, delicaat glaswerk een aangekoekte passen mogen een lekker maaltijd niet in de weg zitten. De nieuwe Neff vaatwassers bieden veel flexibiliteit als het gaat om het inruimen van de vaatwasser. Met de optionele derde korf heb je nog meer ruimte voor kopjes en ander klein serviesgoed. Ze gebruiken slechts 7 liter water om het gewenste resultaat te bereiken. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in 60 cm en 45 cm breed waardoor ze precies in jouw keuken passen.

NEFF keukenapparatuur koelkast met 0 graden vakken, Keukenapparatuur ASWA Keukens

NEFF koelkast

NEFF kent een ruime collectie koel- en vrieskasten. Met handige en unieke combinaties van rails en opbergbakjes en deksels, heb je een flexibel bewaarsysteem. Zo berg je gemakkelijk verschillende potjes, flesjes en bakjes op in je koelkast. Het speciale FreshSafe systeem zorgt ervoor dat de temperatuur in de lades constant blijft en de luchtvochtigheid regelt. Hierdoor wordt de mogelijkheid geboden om groente en fruit tot wel 3 keer langer vers te houden.

NEFF vaatwasser derde lade voor klein servies, Keukenapparatuur ASWA Keukens

NEFF acties en garantie

Profiteer nu van hoge kortingen op NEFF keukenapparatuur. Speciale aanbiedingen voor jou als consument bij ASWA Keukens. Hierdoor wordt het nog aantrekkelijker om NEFF apparatuur aan te schaffen. Benieuwd naar de garantietermijn van NEFF? ASWA Keukens heeft speciale voordelen.

garantie neff neff actie

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

NEFF keukenapparatuur kopen?

Benieuwd naar het assoirtement van NEFF keukenapparatuur? ASWA Keukens biedt een brede keuze aan. Bekijk het gehele assoirtement in onze showrooms, of maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.