NEFF keukenapparatuur

NEFF keukenapparatuur stimuleert jouw creativiteit in de keuken en laat niets je in de weg staan. Of het nu gaat om een driegangendiner of een heerlijk dessert, een keuken met NEFF apparatuur kan voorzien in ieder gerecht. Haal bijvoorbeeld een stukje Italië in huis en maak zelf die heerlijke steenoven pizza met de NEFF pizzasteen of kies voor een oven met Slide&Hide ovendeur die geheel onder de over verdwijnt voor een ongehinderde toegang.

NEFF oven Slide&Hide

NEFF ontwikkelde een Slide&Hide ovendeur die geheel onder je oven verdwijnt. Alle ovens van 60 cm hoog hebben deze unieke ovendeur voor een ongehinderde toegang. Daarnaast zorgt het CircoTherm heteluchtsysteem voor een perfecte gelijkmatige verdeling van de hete lucht door de hele ovenruimte. Op deze manier kan je op drie verschillende niveaus bakken zonder smaak- en geuroverdracht. Daarnaast biedt NEFF naadloze inbouwmogelijkheden voor twee boven elkaar geplaatste apparaten. Door de Seamless Combination strips ontstaat een geheel wat voor een indrukwekkend geheel zorgt.

Ontdek alles over de NEFF Slide&Hide ovendeur.

NEFF keukenapparatuur kookplaat met afzuiging, ASWA Keukens

NEFF inductiekookplaat

NEFF bezit een breed assortiment aan inductiekookplaten met handige toevoegingen die het koken makkelijker maken. Zo zijn er FlexInductie-kookplaten waarbij de kookplaat voelt waar jij je pan hebt neergezet. Daarnaast zijn deze kookplaten verkrijgbaar met een TwistPad Fire. Dit is een magnetische, afneembare verlichte knop waarmee alle kookzones makkelijk bediend kunnen worden. Dit geeft een unieke toevoeging aan deze kookplaten waardoor ze ook nog eens gemakkelijk te reinigen zijn. Met tevens een perfect kinderslot.

NEFF vaatwasser

Het afwassen van de vaat met de hand kan de sfeer van een gezellige avond zomaar doen omslaan. Ovenschalen, delicaat glaswerk een aangekoekte passen mogen een lekker maaltijd niet in de weg zitten. Hier zijn de vaatwassers van NEFF speciaal voor ontwikkeld. Ze gebruiken slechts 7 liter water om het gewenste resultaat te bereiken. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in 60 cm en 45 cm breed waardoor ze precies in jouw keuken passen.

NEFF keukenapparatuur koelkast met 0 graden vakken, Keukenapparatuur ASWA Keukens

NEFF koelkast

Er wordt een ruime collectie geboden koel- en vrieskasten. Inbouw en vrijstaand, maar ook side-by-side in Amerikaanse stijl of met een magnetische glazen deur die je met krijgt kunt beschrijven. Het speciale FreshSave systeem zorgt ervoor dat de temperatuur in de lades constant blijft en de luchtvochtigheid regelt. Hierdoor wordt de mogelijkheid geboden om groente en fruit tot wel 3 keer langer vers te houden.

NEFF keukenapparatuur, NEFF vaatwasser, ASWA Keukens

Garantie NEFF keukenapparatuur

Benieuwd naar de garantietermijn van NEFF? ASWA Keukens heeft speciale voordelen.

LEES MEER

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

Maak moodboard

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.