NEFF gratis 5 jaar garantie

Garanties

Zorgeloos gebruik maken van jouw inbouwapparatuur? Je krijgt nu gratis vijf jaar garantie bij aankoop van minimaal vier NEFF apparaten. Daarmee verleng jij je NEFF garantie van twee naar maar liefst vijf jaar!

50% korting op een NEFF vaatwasser, ASWA Keukens

Als je voor NEFF kiest, kies je voor kwaliteit en professionaliteit . Dit betekend dat je altijd 2 jaar lang zorgeloos kunt genieten van jouw apparaten. Tevens krijg je bij aanschaf van minimaal vier NEFF inbouwapparaten in totaal vijf jaar garantie!

De voorwaarden

Standaard krijg je op NEFF apparaten 2 jaar garantie. Deze verlengde garantie geldt indien je in één keer vier NEFF inbouwapparaten aanschaft. Om gebruik te kunnen maken van deze verlengde garantie dien je binnen 30 dagen na oplevering van de keuken (met minimaal vier NEFF inbouwapparaten) het aanvraagformulier voor 5 jaar garantie volledig in te vullen en in te sturen.

Registreer jouw 5 jaar garantie inbouwapparaten

Is jouw keuken die je bij ASWA Keukens hebt gekocht al gemonteerd en heb jij je niet geregistreerd binnen de door de leverancier gestelde termijn? Neem dan contact op met de service-afdeling van ASWA. Wij zorgen er dan voor dat de garantie wordt gerespecteerd.

Voor meer informatie en de voorwaarden kan je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK