Ontdek NEFF Slide&Hide

- Nieuws

De Slide&Hide ovendeur van NEFF kom je nergens anders tegen. Dit unieke inschuifsysteem houdt in dat de ovendeur volledig onder de oven verdwijnt bij het openen van de oven.

Oven met een volledig inschuifbare deur

De Slide&Hide ovendeur van NEFF is een unieke keukenfeature die je nergens anders tegenkomt. Met Slide&Hide zit de ovendeur nooit meer in de weg! Het automatische inschuifsysteem zorgt ervoor dat de ovendeur naar binnen glijdt wanneer je deze opent en ‘loslaat’. De deur schuift en sluit bovendien geruisloos. Dat betekent ruimte en comfort als je lekker aan het koken bent voor familie of vrienden.

De thuiskok wordt gestimuleerd

Zelfs het beste apparaat is nutteloos zonder een kok. Daarom staat bij NEFF niet het fornuis centraal, maar de kok achter het fornuis. Met dit idee werd de basis gelegd voor de unieke Slide&Hide ovendeur. Vaak worden ovengerechten lekkerder als je ze halverwege keert of bedruipt met boter  en olie. De verdwijnende ovendeur van de Slide&Hide is daarbij de uitkomst. je kunt makkelijk in de oven, zonder dat de ovendeur in de weg zit.

NEFF Slide&Hide ovens - dé oven voor de hobbykok

Voorkom verbranding aan de oven

Een groot voordeel van dit systeem is dat je gemakkelijk gerechten uit de oven kunt halen of ingrediënten kan toevoegen. Ook kun jij je zo minder snel verbranden of stoten aan de ovendeur. De ovendeur glijdt soepel onder de oven en de inhoud van de oven is even groot als de ovens met een vaste ovendeur (71 Liter). Daarnaast is het gewoon een fantastische mechaniek!

Voordelen van de Slide&Hide ovendeur:

  • Alle ruimte: de ovendeur verdwijnt geheel onder de oven
  • Zeer veilig bij hoge inbouw & makkelijk te bereiken
  • Ergonomie en comfort: de deurgreep draait mee met je hand
  • 71 liter oveninhoud: even groot als een traditionele oven
  • Comfortabele sluiting: de deur schuift en sluit geruisloos

NEFF Hide&Slide kopen?

Wil je meer informatie over de NEFF Slide&Hide oven? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: