NEFF actie 50% korting vaatwasser

Lopende Acties

Profiteer nu van hoge kortingen op een NEFF vaatwasser bij ASWA Keukens. Bij aanschaf van minimaal 5 apparaten ontvang je 50% korting op jouw NEFF vaatwasser of je betaalt slechts €249!

NEFF Vaatwasser, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Koken voor familie en vrienden zou niet half zo leuk zijn als je daarna de hele vaat moest doen. Gelukkig voorzien de vaatwassers van NEFF in deze behoeften. De innovatieve functies en intelligente programma’s besparen jou dagelijks tijd!

Vaatwassers die voor hun taak zijn ontworpen

De vaatwassers van NEFF werden ontwikkeld met liefhebbers van goed eten in het achterhoofd. Geen aangekoekte pan, pan met ovenvlekken of delicate glazen kunnen de reiniging na een fantastische maaltijd in de weg zitten. De vaatwassers zijn beschikbaar in twee formaten, 45 en 60 centimeter, om precies te passen in jouw keuken. Alle handige programma’s worden weergegeven aan de bovenkant van het frontpaneel dat overeenkomt met jouw individuele keukendesign. Kies tussen programma’s die zowel hoog efficiënt als energiebesparend zijn en hun taak steeds vervullen.

Een vaatwasser met verborgen talenten

Stralende resultaten, het geheim? Van geniale ideeën zoals led verlichting van de omgeving en milieuvriendelijk drogen met Zeolith tot flexibele mandensystemen. De inbouwmodellen zijn uitgerust met een verborgen bedieningspaneel aan de bovenkant van de deur. Zonder handgreep in het zicht – druk gewoon zacht op de voorkant van de vaatwasser om deze te openen. De TimeLight functie projecteert de resterende tijd van het programma op de vloer voor je machine, zodat je altijd weet wanneer de taak gereed is. Chef70 verwijdert de meest hardnekkige vlekken door de voorwerpen in de onderste mand aan een hogere spuitdruk te onderwerpen. En eigenschappen zoals onze VarioFlexPro manden en VarioDrawerPro maken je vaatwasser zo flexibel mogelijk.

Zorgeloos gebruik maken van uw inbouwapparatuur? Je krijgt nu tevens gratis vijf jaar garantie bij aankoop van minimaal vier NEFF apparaten. Daarmee verleng jij je garantie van twee naar maar liefst vijf jaar!

Voor meer informatie en de voorwaarden kun je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK