Novy garantie 5 jaar

Garanties

Bij Novy maak je zorgeloos gebruik van jouw apparatuur. Dat komt, omdat Novy standaard 5 jaar garantie biedt op haar producten. Wat dit precies inhoudt, lees je hieronder. 

Showroom Novy, ASWA Keukens Helmond

De voorwaarden

Novy biedt de consument een garantie van 5 jaar op de Novy afzuigkap, inductiekookplaat, werkbladafzuiging en/ of verlichting. Het enige wat je moet doen is je product registreren op de site van Novy. We leggen je later uit hoe dit werkt!  Vanaf de aankoopdatum betaal je geen materiaalkosten bij eventuele interventies.

Daarnaast neemt Novy de eerste 2 jaar eventuele kosten voor arbeidsloon op eigen rekening. Na het 2e jaar komen de kosten voor arbeidsloon op rekening van de consument. De kosten voor het bezoek van een monteur bedragen €130,- inclusief voorrijkosten. Als er 2 monteurs nodig zijn om het mankement te laten verhelpen, neemt Novy voorafgaand contact met je op. Meer info en garantievoorwaarden vind je hier.

Registratie

Zoals eerder vermeld moet je eerst jouw product registreren om recht te hebben op de 5 jaar garantie. Dit kan eenvoudig via novy.com. Op deze site vind je een registratieformulier. Het enige wat je nog nodig hebt is het serienummer, wat te vinden is op het typeplaatje, en jouw aankoopbewijs.

Registreer hier jouw Novy product!

Novy assortiment

Zoals eerder vermeld op onze website heeft Novy verlichtingsproducent Jansen & de Bont overgenomen. Het kan dus zo zijn dat je dit product hebt besteld onder de naam Jansen & de Bont, die onder de naam Novy wordt uitgeleverd. Ook voor deze producten geldt hetzelfde garantiebeleid! Mocht je hierover vragen hebben over het garantiebeleid? Je kan altijd terecht bij een van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op via 088-5481800.