Uw vaatwasser bedienen via uw smartphone of tablet!

- Nieuws

We leven steeds meer in een digitale wereld. Ook Siemens speelt in op deze digitale wereld. De IQ700 inbouwapparaten (vaatwassers, ovens en stoomovens) van Siemens kunnen via wifi met een smartphone of tablet worden bediend.

Nieuws Siemens Home Connect vaatwasser

Een leven zonder smartphone of tablet is niet meer voor te stellen. We regelen zelfs de temperatuur in ons huis op afstand. Ook Siemens speelt in op deze digitale wereld. U kunt via uw smartphone of tablet, die via wifi worden verbonden met internet, uw apparatuur aansturen via de Home Connect-app. De functies van de Home Connect-app zijn precies aan het desbetreffende Siemens apparaat aangepast: van controle en bediening op afstand tot en met aanvullende diensten. Hierbij gaat het om een digitaal kookboek met recepten van waaruit de oven direct kan worden aangestuurd, het samenstellen van boodschappenlijstjes, of handleidingen met tekst, afbeeldingen en video’s. Daarnaast geeft de app tips voor het gebruik van het apparaat. Zo geeft de app bijvoorbeeld voor uw vaatwasser informatie over zuinig gebruik van wasmiddelen bij bepaalde programma’s.

Vaatwasser met Home Connect?
Met de Home Connect App kunt u makkelijk programma’s selecteren en uw vaatwasser starten waar en wanneer u maar wilt. Uw vaat is klaar wanneer u dat wilt. maakt het nog makkelijker vaatwasser te bedienen. Beantwoord een paar simpele vragen over uw wasvoorkeuren en type vaat met de Home Connect App en het beste programma wordt geadviseerd en u kunt de vaatwasser aanzetten met de app. U heeft ook altijd inzicht in de status van uw vaatwasser met Home Connect. U kunt op afstand zien of de vaatwasser aan staat of niet. En als de vaat klaar is krijgt u daar een bericht van.

De tablettenteller zorgt voor nog meer gemak en rust in uw hoofd. Maak een notitie in de Home Connect App wanneer u vaatwastabletten heeft gekocht. Zo heeft u altijd inzicht in uw voorraad. Als uw voorraad op raakt, krijgt u vanzelf een melding. Zo heeft u nooit een tekort aan vaatwastabletten.

Voor meer informatie over Home Connect kunt u terecht bij één van onze adviseurs in de showroom. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Bron: Siemens