Bekijk de krachtige en stijlvolle Novy One

- Nieuws

Een modern design, compacte kookplaat en krachtige afzuiging, dat is waar de Novy One om bekend staat. Deze kookplaat met werkbladafzuiging past door zijn elegante design perfect in elke keuken. Ben jij op zoek naar een kookplaat met afzuiging? Lees hier alles over de Novy One!

Over Novy

Het Belgische Novy is marktleider in de productie van afzuigkappen en kookplaten. Novy richt zich vooral op krachtige en stille afzuiginstallaties. Door het tikkeltje minimalistische design past Novy apparatuur bij vrijwel iedereen in de keuken. Door jaren aan expertise is Novy uitgegroeid tot toonaangevend merk in de keukenwereld.

Novy One

De krachtige, stille en stijlvolle kookplaat en afzuiging in één maakt hem zeker the One. De inductiekookplaat is voorzien van 4 kookzones die middels de bridgefunctie te koppelen zijn tot 2 grote kookzones. Daarnaast heeft de One een warmhoudfunctie, speciale grill en automatische pan detectie. De inbouwhoogte van de Novy One bedraagt 18 of 19 centimeter, hierdoor hou je onder de kookplaat genoeg opbergruimte over.

De Novy One is een kookplaat met werkbladafzuiging. In het midden van de kookplaat zit een torentje. Deze is  in hoogte verstelbaar tot wel 11 centimeter hoog. Het torentje is alleen zichtbaar als er gekookt wordt. Qua afvoer is er zowel traditionele afvoer naar buiten als recirculatie mogelijk. Bij recirculatie neemt een koolstoffilter kookdampen op. Deze kookdampen worden gezuiverd en gezuiverde lucht wordt terug de keuken ingeblazen.

Soorten Novy afzuiging

Is de Novy One iets voor jou? Of valt jou keuze toch op een van de andere soort Novy afzuiging? ASWA biedt een ruim aanbod aan Novy kookplaten met afzuiging en Novy afzuigkappen. Deze variëren in prijs, kleur en design. Of bekijk hier beneden welke Novy bij jou past!

Novy Easy kopen bij ASWA Keukens?

Wil je meer informatie over de Novy Easy? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms. Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: