“De keuken is nu echt het pronkstuk van het huis geworden”

- Klantervaring

Benieuwd naar de keuken van familie van Hattem uit Arnhem en hun ervaring met ASWA Keukens? Wij zijn een kijkje gaan nemen in hun keuken…

Hoe zijn jullie bij ASWA Keukens terecht gekomen?

Via social media hebben we ASWA Keukens ontdekt. Daarna hebben we naar ervaringen van andere mensen gekeken en dat heeft ons overtuigd eens langs te gaan in de showroom in Uden.

En dan gaat het keukenproces beginnen, hoe ging dat bij jullie?

We waren begonnen met het maken van collages en rond kijken op social media om te kijken wat we nou echt mooi vinden. Zo kwamen we erachter dat we niet een keuken wilde die uit één kleur bestond. Daarom hebben we ook gekozen voor een zwarte kastenwand gecombineerd met een wit kookeiland. We wilden ook iets terug laten komen uit ons vorige huis, namelijk marmer. Uiteindelijk kozen we voor een keramiek keukenblad in marmerlook, omdat dit een nog mattere uitstraling heeft en het ook nog eens praktisch is. We hebben last minute nog een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd, zoals dat de C-lijst eerst van RVS was. Na lang nadenken besloten we toch dat dit mat wit moest zijn en gelukkig was dit mogelijk bij ASWA Keukens en was het aanpassen hiervan geen probleem. De keuken is nu echt het pronkstuk van het huis geworden, we zijn echt trots en blij met het eindresultaat.

Wat heeft ASWA Keukens hierin kunnen betekenen?

Wij vonden het belangrijk dat we iemand vonden die goed naar onze wensen luisterden. Die match was goed te vinden bij ASWA Keukens. We kwamen bij Tim terecht en hebben hem gevraagd onze ideeën uit te tekenen. Hij heeft goed geluisterd naar wat wij wilden en kwam zelf met nog een aantal praktische oplossingen. Ook qua keukenapparatuur heeft hij ons goed geadviseerd. Het was voor ons heel fijn dat we de vrijheid kregen om de keuken helemaal in te richten hoe wij dat voor ogen hadden. We zijn bij verschillende keukenzaken binnen geweest, maar bij ASWA Keukens werd er écht naar ons geluisterd.

Hadden jullie specifieke wensen qua keuken apparatuur?

We wilden heel graag een BORA kookplaat en daar hebben we ASWA Keukens ook op geselecteerd. En we hebben een goede ervaring met Siemens dus van die twee merken wilden wij een combinatie maken en dat was mogelijk. En met de Quooker zijn we elke dag nog heel blij, thee zetten gaat opeens heel snel!

Klantervaring familie van Hattem uit Arnhem. ASWA Keukens

Wat is jullie favoriete plekje in de keuken?

Dat is toch wel echt het koffie hoekje. Je kan daar s ’morgens je bakje koffie zetten en je hebt lekker de ruimte. We kunnen met het hele gezin in de keuken staan zonder dat je elkaar in de weg staat en dat vinden we heel erg fijn.

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je op zoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Daarnaast nodigen wij je graag uit in een van onze showrooms om je een goed beeld te geven hoe jouw nieuwe keuken eruit kan komen te zien. Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: