Siemens Home Connect

- Nieuws

Krijg meer vrijheid en flexibiliteit met Siemens Home Connect. Bedien je keukenapparatuur met de Home Connect app. Hiermee kun je eenvoudig je ovens, vaatwasser,  kookplaat, afzuiging en koelkast bedienen.

Een leven zonder smartphone of tablet is bijna niet meer voor te stellen. In sommige woningen is bijvoorbeeld de temperatuur en verlichting te regelen via een tablet. Ook Siemens speelt in op deze digitale wereld. Via wifi worden de apparaten verbonden met het internet waarnaar ze te bedienen zijn via de Home Connect app. Daarnaast zijn handleidingen eenvoudig via de app te bekijken en kunnen storingen in apparaten makkelijk op afstand worden afgelezen (na toestemming).

Vaatwasser met Home Connect

Met de Home Connect app kan je makkelijk programma’s selecteren en de vaatwasser starten waar en wanneer je maar wilt. Middels een paar vragen over de wasvoorkeuren in de app, wordt het beste programma geadviseerd. Daarnaast is de status van het programma te zien in de app en krijg je een bericht als de vaat klaar is. Ook geeft de app tips bijvoorbeeld voor zuinig gebruik van wasmiddelen bij bepaalde programma’s. De tablettenteller zorgt voor nog meer gemakt. Maak een notitie in de app wanneer je vaatwastabletten hebt gekocht. Wanneer de tabletten bijna op zijn, krijg je een seintje.

Oven met Home Connect

Je kunt niet alleen de oven aan- of uitzetten, maar ook het programma tijdelijk onderbreken of verschillende programma’s na elkaar laten uitvoeren. Op ieder moment is de status van het programma te controleren. Daarnaast kun je in de app jouw favoriete recepten invoeren. Met een druk op de knop wordt dan het ideale verwarmingsproces op afstand gestart.

Siemens keukenapparatuur, Siemens oven , ASWA Keukens

Koelkast met Home Connect

In de supermarkt staan en niet weten welke boodschappen er al in huis zijn? Dat hebben we allemaal wel eens. Door de Siemens koelkasten met Home Connect is het mogelijk om binnen een paar seconde te zien wat er in je koelkast staat. Telkens wanneer de deur open en dicht gaat, worden door de twee camera’s in de koelkast foto’s genomen die wordt geupload in de Home Connect app. In combinatie met het kookboek dat onderdeel uitmaakt van de Home Connect-app is het heel makkelijk te bepalen welke gerechten kunnen worden gemaakt met de aanwezige producten in de koelkast.

Home Connect verder uitgebreid

Door de samenwerking met verschillende partners, kunnen de functies van Home Connect nog verder worden uitgebreid. Daarnaast is het ook mogelijk om wasmachines en drogers van Siemens via Home Connect te verbinden. Vanaf september 2021 wordt in onze showroom in Helmond een nieuwe demonstratieruimte geopend. Hierin zijn alle mogelijkheden van Home Connect te ervaren.

Siemens keukenapparatuur met Home Connect kopen?

Wil je graag meer weten over de Home Connect keukenapparatuur? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Lees ook: