Siemens Home Connect

- Nieuws

Krijg meer vrijheid en flexibiliteit met Siemens Home Connect. Bedien je keukenapparatuur met de Home Connect app. Hiermee kun je eenvoudig je ovens, vaatwasser, kookplaat, afzuiging en koelkast bedienen.

Een leven zonder smartphone of tablet is bijna niet meer voor te stellen. In sommige woningen is bijvoorbeeld de temperatuur en verlichting te regelen via een tablet. Ook Siemens speelt in op deze digitale wereld. Via wifi worden de apparaten verbonden met het internet waarnaar ze te bedienen zijn via de Home Connect app. Daarnaast zijn handleidingen eenvoudig via de app te bekijken en kunnen storingen in apparaten makkelijk op afstand worden afgelezen (na toestemming).

Kookplaat en afzuiging met Home Connect

Als je jouw slimme kookplaat en afzuiging hebt toegevoegd in de Home Connect app, krijg je via de app volledige controle over de functies van de apparaten. Daarnaast kan je altijd en overal de status controleren. Heb je net gekookt en wil je de afzuigkap nog even door laten zuigen om de laatste geurtjes weg te krijgen? Maar heb je tegelijkertijd ook een afspraak buiten de deur staan? Laat je afzuigkap dan nog even aanstaan en zet hem na 15 min op afstand uit. Hierdoor word je bij thuiskomst niet overvallen door de etenslucht van je gerecht. Benieuwd naar nog meer functies van Home Connect in combinatie met je afzuigkap en kookplaat lees je hier.

Vaatwasser met Home Connect

Met de Home Connect app kan je makkelijk programma’s selecteren en de vaatwasser starten waar en wanneer je maar wilt. Middels een paar vragen over de wasvoorkeuren in de app, wordt het beste programma geadviseerd. Daarnaast is de status van het programma te zien in de app en krijg je een bericht als de vaat klaar is. Ook geeft de app tips bijvoorbeeld voor zuinig gebruik van wasmiddelen bij bepaalde programma’s. De tablettenteller zorgt voor nog meer gemakt. Maak een notitie in de app wanneer je vaatwastabletten hebt gekocht. Wanneer de tabletten bijna op zijn, krijg je een seintje. Kijk hier voor meer voordelen van een Siemens Home Connect vaatwasser.

Oven met Home Connect

Je kunt niet alleen de oven aan- of uitzetten, maar ook het programma tijdelijk onderbreken of verschillende programma’s na elkaar laten uitvoeren. Op ieder moment is de status van het programma te controleren. Daarnaast kun je in de app jouw favoriete recepten invoeren. Met een druk op de knop wordt dan het ideale verwarmingsproces op afstand gestart. Uitgebreidere informatie over de Home Connect functie van Siemens ovens kan je hier vinden.

Koelkast met Home Connect

In de supermarkt staan en niet weten welke boodschappen er al in huis zijn? Dat hebben we allemaal wel eens. Door de Siemens koelkasten met Home Connect is het mogelijk om binnen een paar seconde te zien wat er in je koelkast staat. Telkens wanneer de deur open en dicht gaat, worden door de twee camera’s in de koelkast foto’s genomen die wordt geüpload in de Home Connect app. In combinatie met het kookboek dat onderdeel uitmaakt van de Home Connect-app is het heel makkelijk te bepalen welke gerechten kunnen worden gemaakt met de aanwezige producten in de koelkast. Meer voordelen van de Home Connect koelkast vertellen wij je hier.

Koffiemachine met Home Connect

Een smart koffieapparaat doet bijna al het werk voor je. Stel je dagelijkse routines vooraf in en activeer ze met je Home Connect app en spraakassistentie. Stel bijvoorbeeld in dat je iedere ochtend om 8 uur een vers kopje koffie wilt. Het enige wat je nog moet doen is de avond ervoor een kopje onder het apparaat te zetten. De Siemens inbouw koffiemachine doet de rest. Zo kun jij iedere ochtend genieten van verse koffie zonder dat je daarvoor uit je bed hoeft. Meer weten over de Home Connect koffiemachine? Kijk dan snel hier.

Informatie op afstand

Omslachtig bladeren in boeken op lang zoeken op het internet naar handleiding is met de HomeConnect app ook verleden tijd. Door de handige digitale handleidingen vind je snel en eenvoudig gedetailleerde informatie en tips&tricks over programma’s. Daarnaast is het in sommige gevallen ook mogelijk om service op afstand uit te laten voeren als jij toestemming geeft om het apparaat uit te laten lezen. Dat scheelt weer een bezoekje van aan monteur waarvoor je thuis zou moeten blijven.

Home Connect verder uitgebreid

Door de samenwerking met verschillende partners, kunnen de functies van Home Connect nog verder worden uitgebreid. Daarnaast is het ook mogelijk om wasmachines en drogers van Siemens via Home Connect te verbinden. In onze showroom in Helmond is een nieuwe demonstratieruimte geopend. Hierin zijn alle mogelijkheden van Home Connect te ervaren.

Siemens keukenapparatuur met Home Connect kopen?

Wil je graag meer weten over de Home Connect keukenapparatuur? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Lees ook: