NIEUW: i-luminate keuken

- Nieuws

Licht is erg bepalend voor je welzijn. Daarnaast verschilt ieder moment van elkaar. De regelbare greeplijstverlichting in de i-luminate keuken regelt dat op ieder moment de sfeer ontstaat die passend is.

De verlichte greeplijst

Door de verlichte greeplijst in een i-luminate keuken lijkt het blad optisch te zweven. De verlichting is in verschillende warmtekleuren in te stellen waardoor het altijd kan worden aangepast aan de omgeving. De verlichting is niet alleen optisch een unieke toevoeging aan de keuken, maar het is ook zeker praktisch. Wanneer je ’s nachts nog een glaasje water wilt halen, zullen de lichtbanen je leiden naar de keuken. Daarnaast zorgt de ledlichtlijst voor een verlichting wanneer de kasten geopend zijn.

i-luminate keuken, ASWA Keukens

Verschillende materialen

De nieuwe i-luminate keuken is te combineren met verschillende materialen. Van donkere matte fronten tot hoogglans wit, in iedere kleur kun je de juiste combinatie vinden. Ook kun je een combinatie maken met de nieuwe hout fineer fronten van SilverLine. De combinatie van de verticale structuur van het hout met de verlichte greeplijsten, benadrukt de belijning in de keuken extra.

Hoogwaardigheid achter de fronten

De luxe die de i-luminate keuken uitstraalt aan de buitenkant kun je doorzetten aan de binnenkant van de kasten. Het innovatieve ladekastensysteem proTech 2.0 zorgt ervoor dat iedere lade is te verdelen zodat er optimaal gebruik van kan worden gemaakt. Het smalle raamwerk van de indelingen creëert een licht design.

i-luminate keuken kopen?

Wil je meer informatie over de i-luminate keuken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: