SieMatic wint German
Design Award 2019:
tijdloos door traditie

- Nieuws

SieMatic is de trotse winnaar van de gouden German Design Award 2019. De German Design Award is een van de belangrijkste, internationale designprijzen voor unieke keukendesigns met een onderscheidende ontwerpkwaliteit.

Een compleet nieuwe designstudio in Keulen, de lancering van de nieuwe greeploze keuken, winnaar German Design Award 2019 én de feestelijke viering van een gedenkwaardig 90-jarig jubileum: voor het Duitse familiebedrijf SieMatic is 2019 een bijzonder jaar!

Nieuwe designstudio “SieMatic am Neumarkt” 

SieMatic opende dit jaar haar nieuwe designstudio in hartje Keuken; SieMatic am Neumarkt. Wie de volledig opnieuw ontworpen designstudio in de Keulse wijk inloopt, ziet meteen dat SieMatic een stuk verder gaat dan alleen keukens van topklasse. Internationale handelspartners en particulieren waren uitgenodigd voor een speciale avond waarop ze konden kennismaken met de bijzondere opzet en ambiance van de 300 m2 grote SieMatic-beleving. Ondanks dat de keuken altijd het focuspunt blijft, is “SieMatic am Neumarkt” vooral een presentatie van interieurconcepten.

SieMatic Pure keuken met kookeiland met hoge keukenkasten, ASWA Keukens

Nieuwe designstudio “SieMatic am Neumarkt”

Het nieuwe greeploze design van SieMatic 

LivingKitchen 2019, het internationale keukenevent op de Keulse beurs Imm Cologne, was de uitgelezen mogelijkheid om de hoogtepunten van de drie SieMatic-lifestyles in een nieuw licht te zetten. In het bijzonder lag de nadruk op de lifestyle PURE en de nieuwe greeploze SieMatic-keuken. Dat uitzonderlijke concept, dat zijn wereldpremière beleefde op Eurocucina 2018 in Milaan als de “Concept Kitchen”, kan in het tweede kwartaal van dit jaar besteld en geleverd worden. Lees meer… 

SieMatic Pure - SieMatic keuken wit kookeiland met vitrinekast, ASWA Keukens

Het nieuwe greeploze design van SieMatic

Lifestyles in plaats van keukens 

Voor het Duitse familiebedrijf SieMatic is 2019 een bijzonder jaar: het viert zijn 90-jarige bestaan. Al bijna een eeuw gebruikt SieMatic zijn ervaring en expertise voor de ontwikkeling en vervaardiging van keukens die niet alleen uitblinken in tijdloze elegantie, maar ook in uitzonderlijke kwaliteit. De lifestyles PURE, URBAN en CLASSIC maken het mogelijk om te denken in complete interieurconcepten. Concepten die verder gaan dan alleen het ontwerp van meubels of de selectie van kleuren en materialen, maar die bovenal de internationale trends op het gebied van lifestyle en wooncondities weerspiegelen.

SieMatic is niet alleen maar een designstatement; het is bovenal het hart van het huis. Al die jaren van expertise op het gebied van keukens worden weerspiegeld in overtuigende, intelligente en functionele details in het keukendesign. Begin daarom voor de aanschaf van uw SieMatic keuken met een rondleiding op onze website en laat u inspireren door het innovatieve design.

SieMatic Classic wit bruin eiland opstelling

SieMatic Keuken: Tijdloze elegantie sinds 1929!

Lees meer op:

(bron: SieMatic)