fbpx
SieMatic SLX luxe keuken eiland met glazen kasten, ASWA Keukens

Alles over SieMatic keukens

SieMatic behoort al decennialang tot de absolute top van de internationale keukenmarkt. En dat is niet zo gek. Hun designs zijn origineel, hun interieursystemen uniek en elke keuken is tot in de puntjes verzorgd. Ze wonnen niet voor niets diverse prijzen. Heb jij een keukendroom? Met SieMatic wordt het werkelijkheid.

De voordelen van SieMatic keukens

Keukens zijn voor ons veel meer dan een plek om te koken. Het is een leefruimte. SieMatic is dat met ons eens. Zij denken niet in producten, maar in lifesytles. Dit doen ze al sinds 1929. Vanaf dag één stopten zij hun creativiteit in tijdloze designs. Je begrijpt, dat brengt de nodige voordelen met zich mee.

SieMatic Mondial, SieMatic keuken, ASWA Keukens

Een origineel design met innovatieve oplossingen

Of je nu gaat voor landelijk, modern, elegant, royaal of totaal iets anders. Er is altijd een oplossing die past bij jouw wensen en eisen. Het mooiste van al? De keuken wordt uitgerust met handige snufjes zoals USB-laadstations, een speciaal messenblok of een exclusief kruidenrek.

SieMatic roze keuken met glazen kasten, ASWA Keukens

Keuze uit zo’n 2000 kleuren

Dankzij het ColorSystem heb je keuze uit ontzettend veel kleuren. Kleuren van de beste kwaliteit, met zowel glanzende als matte finish. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een AntiPrint-afwerking. Nooit meer vingerafdrukken op de keukenkastjes!

SieMatic Pure houten greeploze keuken met floatingspaces, ASWA Keukens

Milieuvriendelijk vervaardigd, de allerhoogste kwaliteit

SieMatic wordt in Duitsland vervaardigd onder hoge milieunormen. Zorgvuldig omgaan met energie, materialen en transportmiddelen staan centraal. Ook kwaliteit is van essentieel belang. Keukens worden vervaardigd met enkel de allerbeste materialen. Ook goed om te weten: een SieMatic keuken verhoogt de waarde van je omgeving.

Soorten SieMatic Keukens

"Wij zien keukens als leefruimtes. Daarom denken wij niet in producten maar in lifestyles". Dat is sinds de oprichting van SieMatic in 1929 de filosofie achter de ontwikkeling van keukens. In de stijlwerelden ontmoet je de creativiteit en ideeën die SieMatic met ziel en zaligheid in hun tijdloos design heeft gestopt. Neem snel een kijkje bij de stijlwerelden MondialPure, Urban en Classic en ontdek welke stijl bij jou past!

SieMatic, mondial

De stijlwereld van SieMatic

SieMatic Mondial

Een expressief design met minimalistische, moderne en geometrische vormentaal

Neem afscheid van traditionele ornamenten en opsmuk. Ga voor gewaagde kleuren en vormen, gepaard met expressieve materialen en materiaaldiktes. Ga voor een reis buiten de gebaande paden. Geniet van de SieMatic Mondial keuken.

Ontdek meer

SieMatic Pure wit kookeiland met greeploze kasten, ASWA Keukens

De stijlwereld van SieMatic

SieMatic Pure

Een elegant, minimalistisch design

Liever een elegant, minimalistisch design waarin je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten gaan? Ga voor de SieMatic Pure. Deze keuken laat zien wat écht belangrijk is: de waarde van geselecteerde materialen en precieze afwerking tot in het kleinste detail.

Ontdek meer

SieMatic Urban 29 meubel met lichte binnenzijde, ASWA Keukens

De stijlwereld van SieMatic

SieMatic Urban

Onconventioneel, uniek, hoogwaardig

Laat je verrassen door accessoires uit verschillende designperiodes. De SieMatic Urban laat jouw hart gegarandeerd sneller kloppen. De vrijstaande kasten, de asymmetrische indeling en de hoogwaardige materialen geven zelfs de meest functionele keukenelementen een elegante look.

Ontdek meer

SieMatic Classic BeauxArts met glazen kasten en kaderfronten, ASWA Keukens

De stijlwereld van SieMatic

SieMatic Classic

Harmonieuze compositie met vertrouwde stijlen

Met exclusieve en individuele indelingsconcepten wordt de klassieke keuken opnieuw geïnterpreteerd. Lak of roestvrij staal? Mat of glanzend? Het kan allemaal. In de SieMatic stijl Classic worden klassieke en moderne elementen samengesmolten tot een uniek ontwerp.

Ontdek meer

Nieuwe generatie SieMatic S2, ASWA Keukens

De nieuwe generatie SieMatic S2

De nieuwe SieMatic S2 Next Generation is een verfijning van de klassieke S2. Deze nieuwe versie heeft een valt op door haar nieuwe ontwerp, materialen en afwerkingen. Met het SieMatic IndividualColourSystem kun je de S2 in maar liefst 2050 kleuren krijgen! Dankzij slimme en creatieve ontwerpelementen stelt SieMatic opnieuw de standaard voor modern wonen, zowel nu als in de toekomst.

Ontdek nieuwe generatie SieMatic S2

Bijkeuken inrichting SieMatic keuken, ASWA Keukens

Een bijkeuken van SieMatic

Het prachtige ontwerp en de ongeëvenaarde functionaliteit van jouw SieMatic keuken biedt een geweldige ambiance in je woning. Trek de stijl en efficiëntie door in een andere ruimte: de bijkeuken!

Een bijkeuken van SieMatic is een naadloze voortzetting van de keuken die je al hebt. Een slim ingerichte ruimte, ontworpen met hetzelfde oog voor detail. Het resultaat? Een harmonieuze, praktische omgeving die past bij jouw stijl en wensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees meer over het inrichten van jouw toekomstige bijkeuken.

Slim & Duurzaam ondernemen, Duurzaam hout, ASWA Keukens

Duurzame SieMatic keuken

Een keuken die op een duurzame manier vervaardigd is. Dat is wel zo prettig, vind je niet? SieMatic doet er – in alle sectoren van de onderneming – alles aan om het milieu zo veel mogelijk te ontzien. Ze baseren izch op de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. Als grootgebruiker van hout zijn ze nauw betrokken bij het milieu. Hun inkoopbeleid is afgestemd op duurzame houtmaterialen én ze hebben een FSC-certificaat. FSC is een onafhankelijke non-profit organisatie met als doel het beschermen van bossen en mensen.

Verrassende extra’s voor in je SieMatic keuken

Een keuken is meer dan een prachtig blad en mooie kastjes. SieMatic biedt verrassende, innovatieve functionaliteiten om de puntjes op de i te zetten. Lees snel verder!
SieMatic SLX, ASWA Keukens

Nieuw greeploos design

Ga voor extra sleek, kies voor SieMatic SLX. SieMatic ging terug naar de tekentafel en kwam terug met een gloednieuw greeploos design. Een verzonken greep van slechts 6,5 mm met daarin individueel gestuurde ledverlichting. Vanbuiten pure eenvoud, vanbinnen een complexe interactie van technisch vakmanschap.

Ontdek SieMatic SLX

Keukenverlichting, ASWA Keukens Helmond

Een zwevend keukenblad

Zet een stap extra en laat je keukenblad zweven. Ook dat is mogelijk met SieMatic SLX. Het led-licht is individueel regelbaar qua lichttemperatuur en -sterkte. Hierdoor is het perfect aan te passen aan de rest van je interieur. Daarnaast zijn de lichtbanen zowel horizontaal als verticaal toe te passen.

Glazen vitrinekast met led-lichtlijst

Wat dacht je van een luxe glazenkast met ledverlichting? Doordat de schappen en lades aan de achterkant zijn bevestigd, ontstaan zwevende elementen. Dankzij de transparante deuren is de uitmuntende verstek afwerking van de lades zichtbaar wat voor een visueel feest zorgt.

SieMatic multimatic elementen aan binnenzijde van de kast, ASWA Keukens

On-Wall system

Alles bij de hand met het On-Wall systeem. Het systeem bestaat uit een strakke aluminium rail waaraan je jouw favoriete accessoires hangt. Van eenvoudige haken tot een notitiebord en van een levend kruidenrek tot keukenklok. Jij stelt het systeem zelf samen.

SieMatic MultiMatic indeling van de hoge kasten - keukenaccessoires, ASWA Keukens

Een multifunctionele rails

Rust in de keuken is rust in je hoofd. Met MultiMatic-rails creëer je tot 30% meer opbergruimte in je keuken. Door de 16 mm smalle basis is het een zeer flexibel systeem om alle planken in de keuken te ordenen. Het mooie van dit systeem is dat het geschikt is voor elk SieMatic-kastelementen. Kast open, spullen erin en weer kast dicht.

SieMatic Flock2Block-systeem

Het idee achter dit systeem is het koppeleffect. Wanneer twee met Flock bedekte oppervlakken elkaar tegenkomen, houden ze elkaar vast. Je past dit eenvoudig toe op zowel planken als lades. Doordat de potten en boxen van SieMatic ook over een onderkant van Flock beschikken, blijven ze vast op hun plek staan. Alles geordend, puur genieten.

GripDeck

Grip op materiaal, geen beschadigingen. Dat klinkt goed, toch? Ontdek GripDeck. Door de rubberen lijnen kunnen pannen niet van hun plek schuiven. Daarnaast beschermt het de bodem tegen krassen. Een GripDeck is toe te passen in combinatie met wit kunststof, licht eiken, donker rookkastanje en donkergrijs Flock.

SieMatic Keuken Kopen, SieMatic Floating Spaces, SieMatic keuken, ASWA Keukens

Floating Spaces

Het wandpaneelsysteem SieMatic FloatingSpaces biedt veel elegante varianten aan vloeiende overgangen tussen ruimtes en hun functies. De tot op de millimeter precies op maat te bestellen panelen en planken zijn verkrijgbaar in de meeste uitvoeringen van oppervlakken in het veelzijdige SieMatic-programma. De panelen kunnen individueel worden samengesteld, gestructureerd en op de interieurarchitectuur afgestemd.

SieMatic SLX Pure, SieMatic keuken, ASWA Keukens Helmond

SieMatic showroomkeukens

Wil je een SieMatic keuken met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust eens naar onze showroom. De showrooms worden regelmatig geüpgraded met nieuwe keukens. Wat er met de keukens gebeurt die eruit gaan? Die bieden we aan voor een aantrekkelijke prijs!  Ontdek ons complete aanbod en wie weet zit er een mooie aanbieding voor jou bij.

De prijs van een SieMatic keuken

De prijzen van SieMatic keukens verschillen. Uiteraard is dit afhankelijk van de wensen en eisen die je hebt. Onze specialist denkt graag met je mee. Zodra de keuken is uitgetekend, ontvang je een prijsopgave. Op dat moment heb je ruimte om na te denken. Zo maak je geen overhaaste beslissingen en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Plan een afspraak met één van onze keukenspecialisten.

Maak een eigen keukenmoodboard

Inspiratie opdoen en ideeën verzamelen. Hoe heerlijk is dat? Ontdek de mogelijkheid om een eigen keukenmoodboard te maken op onze website. Verzamel afbeeldingen van SieMatic keukens, kleuren, patronen, accessoires en alles daaromheen. Plaats ze vervolgens in het moodboard en laat deze aan de keukenspecialist zien. Wedden dat je straks jouw droom werkelijkheid ziet worden?

Ontwerp een moodboard 

Merken brochure bekijken, ASWA Keukens

SieMatic Keukens in Nederland

Ervaar zelf de tijdloze elegantie van een SieMatic keuken bij één van onze SieMatic Image Stores. Je wordt geadviseerd door consultants met het niveau van interieurontwerpers. Samen met jou creëren zij keukens en woonruimtes die meer zijn dan mooi en praktisch. Je bent van harte welkom!

Maak een afspraak Bekijk brochure

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.