SieMatic Image Store Helmond

- Nieuws

Na lang wachten was het dan zo ver. De verbouwing zat er op en onze nieuwe SieMatic Image Store werd geopend. De officiële opening was afgelopen weekend (zondag 15 november 2015). Graag willen wij iedereen bedanken die hierbij aanwezig was. Wij zijn ontzettend blij en trots dat we zoveel positieve reacties hebben mogen ontvangen.

Nieuws ASWA Opening Helmond

Had u geen tijd en bent u toch benieuwd naar onze nieuwe SieMatic Image Store? Bekijk dan de onderstaande foto’s voor een sfeerimpressie. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om de gehele collectie te komen bekijken in de showroom. De Image Store is een ontdekkingsreis op het gebied van woonbeleving en keukenarchitectuur. Om dit alles te realiseren hebben wij naast SieMatic samengewerkt met o.a. een aantal Brabantse kwaliteitsbedrijven en ontwerpers Walter Knoll en Piet Boon.

Bekijk hier ook de foto’s van de verbouwing.

SieMatic Classic hoekkeuken met verschillende fronten, showroom keuken ASWA Keukens  Meer informatie over SieMatic vindt u op onze website via keuken collectie waar de 3 stijlwerelden van SieMatic, te weten Pure, Urban en Classic met een gevarieerde beelden gepresenteerd worden.