Chinese bruidskast van SieMatic

- Nieuws

Tijdens de huisshow van SieMatic is de lifestyle collectie van SieMatic Classic gepresenteerd. Hier is onder andere de Chinese bruidskast geïntroduceerd.

De Classic stijl is bij ASWA Keukens al te zien in de vernieuwde showrooms. Met de lancering van de geheel vernieuwde classic-lifestyle zet SieMatic een nieuwe innovatieve stap op het gebied van Tijdloos elegant kitchen interior design. Met zijn verfijnde samenspel tussen klassieke en minimalistische stijlelementen is de classic-lifestyle een verwijzing naar de traditie en het ambachtelijk toepassen van eerlijke en authentieke materialen.

De echte eye catcher in uw keuken
Zo is er een moderne interpretatie van de traditionele Chinese bruidskast.  Zowel visueel als functioneel is het een eye catcher in uw keuken. Een meubelstuk in mat zwart eiken, met accenten van gepolijst nikkel is beschikbaar in verschillende versies: zo is het niet alleen een opbergmeubel maar ook voorzien van  koel- of vriesapparatuur.

SieMatic CLASSIC chinese bruidskast

Op het verfijnde fineer in mat zwart eiken zijn glimmende accenten aangebracht in de vorm van grepen en knopjes in gepolijst nikkel. De kast is gedeeltelijk ingebouwd in de muur. Hierdoor heeft de kast een slank uiterlijk ondanks de  afmetingen van 132 x 231 x 72 cm. Deze kast vormt een prachtige overgang van de keuken naar de living.

Meer informatie over SieMatic vindt u op onze website via keuken collectie waar de 3 stijlwerelden van SieMatic, te weten Pure, Urban en Classic met een gevarieerde beelden gepresenteerd worden.

Wilt u graag meer weten over deze moderne Chinese bruidskast? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms.