BORA Professional kookveldafzuiging

- Nieuws

BORA Professional – Is de keuze bij uitstek voor zeer ambitieuze koks. Consequente functionaliteit, een zo groot mogelijk pakket aan krachtige kookvelden en onbeperkte ontwerpmogelijkheden voor wel heel bijzondere droomkeukens.

Hoogste flexibiliteit
Minimalistisch design, aantrekkelijk ontwerp en een maximum aan modulaire kookvelden maken maximale flexibiliteit en een keukenontwerp zonder restricties mogelijk.

Prestaties hand in hand met grootte
De kookvelden van BORA Professional behoren tot de grootste, modulaire kookvelden op de markt. Er is plaats genoeg voor twee groet pannen achter elkaar.

Bedieningsknop 2.0
Prestaties betekenen ook een intelligent controlesysteem. Met behulp van slimme bedieningsknop bedient u met éém hand de verschillende functieprogramma’s en de temperatuurweergave. met deze knop maakt u ook de directe controle zichtbaar.

Automatische afzuiging
Kookveld en afzuiging communiceren intelligent met elkaar. dat betekend comfort door één druk op de knop en automatisch efficiënte en accurate prestaties.

Assortiment BORA kookplaat met afzuiging

Het assortiment van BORA bestaat uit vier innovatieve productlijnen met meerdere producten. Eén principe – vier efficiënte oplossingen: BORA Basic, BORA Classic, BORA Professional & BORA Pure. Voor ieder wat wils!

Vragen & antwoorden BORA kookplaat met afzuiging 

Hoe werkt het BORA afzuigsysteem? Wat is de prijs van een BORA afzuiging? Wat zijn de grootste en belangrijkste verschillen tussen de BORA Basic, Pure, Classic & Professional? Hoe onderhoud ik mijn BORA kookplaat? Op deze pagina geven wij u antwoord op al uw vragen over het BORA-afzuigsysteem. 

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wilt u persoonlijk advies over uw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind u hier.

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook:

(bron: BORA)